ЖИТТЯ

У Переяславі засяяла новорічна ялинка: відеорепортаж із центральної площі

У Переяславі офіційно відкрили новорічну ялинку. Які враження у жителів міста?

Відкривати новорічну ялинку в День святого Миколая вже стало справжньою традицією в Переяславі. Тож сьогодні, 19 грудня близько 16:00 почався святковий концерт на центральній площі міста, який організував міський відділ культури й туризму, а вже о 16:30 ялинка засяяла. Про це повідомляє Інформатор.

Вже другий рік поспіль в Переяславі встановлюють ціле дерево, а не сформоване з маленьких живих ялиночок на каркасі, як це було раніше. Центральну ялинку міста спиляли с подвір’я дитсадочка “Берізка”. Це відмітила ведуча концерту Владислава Черненко. Іграшки, якими прикрасили святкову ялинку виготовили діти нашої громади в рамках конкурсу “Новорічний подарунок Переяславській громаді”. Всього таких робіт було 159, а найкращі 15 виробів відзначили під час сьогоднішнього концерту.

З вітальним словом виступав і міський голова Вячеслав Саулко:

— Свята Миколая більше за все чекають саме діти. Діти, ви є опорою нашої громади, ви є її майбутнім. Я хочу, щоби кожен із вас був щасливим, радісним, здоровим. Сьогодні ми всі, й діти, й дорослі, в очікуванні того, коли ж уже засяє головна ялинка нашого міста. Сподіваюся, що всі отримали сьогодні подарунки. Дорослим хочу побажати зберігати любов у своїй душі.

Після того, як ялинка засяяла журналісти Інформатора вирішили розпитати переяславців про їх емоції щодо цього та поцікавитися як саме вони святкують День Миколая. Про це дізнавайтеся в нашому відеосюжеті.

Нагадуємо, фахівці управління туризму КОДА розробили черговий туристичний маршрут. Він стосується Переяславщини.

Юлія Кравченко

Відео: Едуард Аврамич

Нагору