ЖИТТЯ

“Матадор” та “Університет” мають влаштувати справжнє дербі: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футзалу

Третій тур футзального чемпіонату проведуть у неділю. Хто з ким гратиме і де дивитись матчі.

Завтра, 9 січня, відбудеться третій тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. В спортзалі університету у вищій та першій лізі проведуть по три матчі. Інформатор вже традиційно анонсує їх.

У вищій лізі найбільший інтерес викликає мало не дербі двох команд, які мають стосунок до переяславського вишу, – “Матадор” (Переяслав) – “Університет”. За “Університет”, приміром, грає чимало хлопців із “Матадора”, який існує значно довше. Що вже говорити, якщо брати Кривенки цього разу опиняться по різні боки барикад. Додає інтриги протистоянню те, що команди наразі посідають друге та третє місця відповідно – у них 4 та 3 очки. Матч розпочнеться об 11:00.

Лідер чемпіонату дівичківський “Дніпро”, який ще не втрачав очок, не збирається цього робити і в матчі зі згурівською “Нивою Переяславщини”. Ця гра розпочнеться о 13:00. А о 15:00 завершить ігровий день, можливо, тіньовий центральний матч туру – “Переяслав-БРСМ” зустрінеться із Вовчковом (Переяславська ТГ). Тут може статися будь-що, відповідно жоден результат не здивує.

У першій лізі поки що не видно ні фаворитів, ні явних аутсайдерів. Тож кожен наступний матч має трішки більше розкривати картину. Завтра о 10:00 переяславські “Солонці” спробують здобути перші очки у грі з Пристромами (Студениківська ТГ). Таке ж саме випробування чекає на ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ) – цей колектив о 12:00 проекзаменує ДЮСШ “Дівички”. О 14:00 Гайшин (Переяславська ТГ) зустрінеться із березанською “Дружбою”. Велика Каратуль (Переяславська ТГ) у цьому турі суперника не матиме.

Уболівальників до перегляду матчів досі не допускають через карантинні обмеження. Однак якісну онлайн-трансляцію можна переглянути на Facebook-сторінці “Футзальна ліга Переяславщини”.

Нагадаємо, що лише “Дніпро” здобув дві перемоги у двох турах. Таким чином він став головним фаворитом чемпіонату з футзалу.

Віталій Усик

Нагору