ВЛАДА

Міський голова Переяслава прозвітується перед громадою: де та коли

У Переяславі та селах громади протягом наступних тижнів триватимуть громадські слухання. Міський голова звітуватиме про свою роботу та діяльність виконавчих органів у 2021 році.

З 8 до 21 лютого в Переяславській громаді триватимуть громадські слухання. Голова міськради Вячеслав Саулко розповість про свою діяльність впродовж минулого року. Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава, розповідає, де і коли відбудуться слухання та як туди потрапити.

Загалом буде п’ять зустрічей:

  • Переяслав. Коли: 8 лютого, 16:00. Де: КЗ “Центр культури і мистецтв” (колишній РБК) на вулиці Сковороди, 83.
  • Вовчківський та Гланишівський старостинські округи. Коли: 9 лютого, 10:00. Де: клуб села Гланишів.
  • Великокаратульський старостинський округ. Коли: 10 лютого, 10:00. Де: клуб села Велика Каратуль.
  • Гайшинський старостинський округ. Коли: 18 лютого, 10:00. Де: Гайшинська гімназія.
  • Дем’янецький та Мазінський старостинські округи. Коли: 21 лютого, 10:00. Де: клуб села Дем’янці.

Учасники зустрічей повинні мати документи, що посвідчують особу та місце її реєстрації, документи про повний курс вакцинації, а також захисні медичні маски.

8 лютого відразу після звітування міського голови у Центрі культури і мистецтв о 17:00 проведуть громадські слухання щодо подальшої долі пам’ятника “Монумент на відзначення 300-річчя возз’єднання України з Росією”, що розміщується на центральній площі міста.

Нагадуємо, що голова Переяславської громади Вячеслав Саулко підписав Меморандум про співпрацю задля реалізації програми “Поліцейський офіцер громади”. Перші офіцери з’являться у Дем’янцях і Великій Каратулі.

Нагору