ЖИТТЯ

Волонтери доставили у Студениківську громаду ліки на 40 тисяч гривень

У Студениківську громаду надійшла волонтерська допомога у вигляді медикаментів, загальна вартість яких – 40 тисяч гривень. Серед препаратів є знеболюючі, антибіотики, протизастудні та інші.

Катерини-Стефанія Пауль – волонтерка з Києва, яка донедавна працювала стилістом, а з початком війни почала допомагати людям. До неї з потребою у медикаментах, на прохання голови Студениківської ОТГ Марії Лях, звернулася вчителька Олеся Крамаренко. Про це Інформатор дізнався з Facebook-сторінки голови Студениківської ТГ.

Вже сьогодні, 11 березня потрібні ліки автомобілями благодійників доставили в амбулаторію у Студениківській ТГ. Загалом, вартість цих медикаментів складає 40 тисяч гривень. Серед отриманих засобів: жарознижувальні, протизапальні, знеболюючі, гіпотензивні, протизастудні, антибіотики, спазмолітики, препарати від тиску, метформін. Зараз медики працюють над сортуванням препаратів. Наразі їх недостатньо, щоб забезпечити потреби мешканців у повній мірі, тому поки що ліки будуть доступні лише по 1 пластинці кожному.

Нагадуємо, що переяславська студія друку “Kamik shop” продавала речі з написом “рускій ваєний карабль іді нахуй”. Зібрані гроші передали на потреби територіальної оборони.

Нагору