ЖИТТЯ

Реконструкція стадіону, фруктовий сад та інтерв’ю про конкурс краси: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи?

Понад два місяці триває повномасштабна війна, а ми, здається, вже забули, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 27 квітня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

Перший крок до реконструкції стадіону в Переяславі зроблено. На сесії міської ради 22 квітня 2021 року депутати одноголосно підтримали внесення змін до Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту в Переяславській міській громаді на 2017-2021 роки. Збільшили загальний обсяг фінансових ресурсів на 500 тисяч гривень. Передбачалися ці кошти на виготовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію КЗ “СОК “Стадіон ім. Валерія Лобановського”.

У школі Переяслава з’явиться фруктовий сад із вишнями, черешнями, яблунями. Торік 27 квітня на території ЗОШ №5 Переяслава спільними зусиллями батьків, дітей та вчителів з’явився справжній фруктовий сад. Висадили 50 фруктових дерев, серед яких вишні, черешні, яблуні, груші, сливи, абрикоси та кизил.

Конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV охопив уже тисячі людей: що буде далі, розповів Іван Рябчук. На початку квітня минулого року в Переяславі стартував онлайн-конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV. У ньому взяли участь 44 дівчини. Після першого етапу їх залишилося вдвічі менше, а після другого, який щойно завершився, – десятеро. Саме десять фіналісток рівно рік тому готували коротенькі відео про те, як проходить їхній день. А поки учасниці працювали, журналіст Інформатора поспілкувався з одним із організаторів конкурсу Іваном Рябчуком.

Пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору