ЖИТТЯ

Релігійні збори, бійка та напівоголений чоловік: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 28 травня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:52. Гайшин (Переяславська ТГ). Працівник поліції повідомив, що біля сільської церкви зібралась велика кількість людей. Відбувалися збори щодо переходу церкви Івана Богослова з Української православної церкви московського патріархату до Православної церкви України. 104 голосами громада вирішила, що церква має перейти до ПЦУ. Настоятель храму повідомив правоохоронцям, що люди “провокують конфлікт та намагаються захопити церкву”. За даними поліції, конфлікт врегулювали мирним шляхом.

18:27. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що 13-річну дитину побив старший на два роки хлопець, який займається боксом. Конфлікт врешті врегулювали мирним шляхом, претензій ніхто ні до кого не має.

20:33. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що протягом дня у вхідних дверях її будинку замінили замки. Підозрює відомого їй чоловіка. Поліція відібрала заяву та проводить розслідування.

22:00. Циблі (Циблівська ТГ). Учасник територіальної оборони повідомив, що в кюветі на трасі Бориспіль-Дніпро біля повороту на село Лецьки лежить напівоголений чоловік, кричить, поводиться неадекватно. Поліціянти встановили, що це був житель села Циблі, його доставили до місця проживання.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадуємо, що в Україні продовжили карантин та режим надзвичайної ситуації до кінця літа. Вже звичні для нас норми та обмеження зазнали суттєвих змін.

Нагору