ЖИТТЯ

Дівичківський “Дніпро” прийме чемпіона району в Переяславі: анонс футбольного туру

У суботу відбудеться четвертий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Хто з ким гратиме?

Завтра, 16 липня, відбудеться четвертий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Фаворити турніру – Семенівка та Вовчків – матимуть кардинально різних суперників. Детальніше про це розповість Інформатор.

Два матчі туру проведуть на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. Розпочнеться ігровий день о 16:00 міським дербі між “Переяславом” та “Буртами”. “Переяслав” – очевидний фаворит, оскільки “Бурти” поки що відверто розчаровують. Проте саме те, що ця переяславська команда ще не здобула жодного очка, й може втілитися у перевагу на полі. Але все ж “Переяслав” має перемагати, якщо розраховує здобути медалі чемпіонату.

Після цього, о 18:00, на поле головного стадіону міста вийдуть дівичківський “Дніпро” (його домашня поляна досі на реконструкції) та Семенівка (Студениківська ТГ) – це центральний матч туру. Торік ці команди зустрічалися між собою аж тричі, й одного разу “Дніпро” зумів здобути перемогу (4:3). Втім, дві поразки від чемпіона Переяславщини-2021 були болючими – 1:5 у чемпіонаті й 1:5 у фіналі кубка. Висновок такий: чекаємо зливи голів і сподіваємося, що м’ячі залітатимуть не лише у ворота дівичківської команди.

А от у матчі Вовчків (Переяславська ТГ) – Лецьки (Циблівська ТГ) навіть сподіватися на інтригу не варто. Вовчків неочікувано став одним із головних претендентів на чемпіонство, тож аутсайдера обігрувати зобов’язаний. При цьому значно покращити свою статистику може найкращий бомбардир турніру вовчківчанин Олег Розовик (5 м’ячів). Його основні конкуренти свої м’ячі забивали переважно Лецькам. Гра у Вовчкові розпочнеться о 17:00.

Нагадаємо, що після трьох турів не мають поразок Семенівка та Вовчків. Про інші статистичні цікавинки – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору