Переяслав Перейти на сайт

“Матадор” обійшов Вовчків, а Лисенко наздогнав Розовика: огляд туру чемпіонату з футболу

Турнірна таблиця зазнала змін у верхній частині. Чим ще був цікавий шостий тур чемпіонату Переяславщини з футболу?

Вчора, 30 липня, відбувся шостий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. “Дніпро” знову поступився у досить рівному поєдинку. “Матадор” вийшов на друге місце. А гонка бомбардирів набирає нових цікавих фарб. Про це детальніше розповідає Інформатор.

“Дніпро” (Дівички) – “Матадор-Університет” (Переяслав) 2:4 (Кукса, 55, Скрипник, 63 – Євпак, 31, Пуха, 70, Кривенко Р., 77, Чабаненко, 87 (пен.)

“Дніпро” у кожному програному матчі боровся гідно. Всі цьогорічні фаворити відчули потужність цієї команди. Але факт залишається фактом: дві перемоги над аутсайдерами, шість очок та п’яте місце в турнірній таблиці. От і “Матадор” добряче намучився із дівичківцями. Після мінімальної перемоги у першому таймі переяславці пропустили двічі на початку другого, не обійшлося без помилки на виході голкіпера. І “Дніпро” не припиняв атакувати, можна сказати, володів ініціативою. Але “Матадор” відповідав різко та небезпечно, обстріляв обидві стійки воріт суперника. Втім, залітало і у ворота.

Загалом, вдався розвеселий матч – такий, як і має бути у районному чемпіонаті. “Матадор” таким чином обійшов Вовчків (Переяславська ТГ) у турнірній таблиці. І має чудові шанси завершити перше коло лише в одному очку відставання від Семенівки. Для цього буде необхідно лише перемогти вдома “Переяслав”.

“Бурти” (Переяслав) – Семенівка (Студениківська ТГ) 1:8 (Гресь, 16 – Хобта, 13, Федоренко, 22, Полуденний, 31, Висоцький, 40, Левченко, 49, Петровський, 68, Бурлай, 78, Карнаух, 87)

Як і очікувалося, Семенівка не мала жодних проблем із “Буртами”. Команда проводить практично ідеальний турнір. Невеличка помарка трапилася лише із Вовчковом, де семенівці взяли лише одне очко. Можливо, де-факто вони стануть чемпіонами вже наприкінці серпня або на початку вересня. Саме в цей період зустрінуться із головними своїми конкурентами – “Матадором” та Вовчковом. А поки на Семенівку чекає тритижневий відпочинок – у сьомому турі вона суперника не матиме, а потім буде перерва між колами.

Лецьки (Циблівська ТГ) – “Переяслав” 5:11 (Андрушко, 29, Басюк, 30, 78, 83, Марченко, 59 – Аландарєв, 7, Лисенко П., 12, 14, 38, 75, Чайка, 20, 65, Іващенко, 23, 45, Лисенко А., 28, Розовик В., 37)

У цьому матчі можна відзначити хіба що бомбардирські успіхи деяких футболістів. Павло Лисенко із “Переяслава” забив чотири м’ячі й із сімома в загальному заліку наздогнав у гонці голеадорів Олега Розовика із Вовчкова. Варто відзначити, і хет-трик Владислава Басюка із Лецьок. Тепер у нього 5 голів у активі й гарні шанси поборотися за “золоту бутсу”.

Нагадаємо, що ми перевірили, в яких командах Переяславщини найбільше легіонерів та які у них результати. Чи справді “гроші грають у футбол”, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Фото: Юлія Кравченко