ЖИТТЯ

У Переяславі під час операції лікарі залишили у тілі дитини сторонній предмет

Під час операції в тілі дитини лікарі залишили сторонній предмет. Батьки звернулися до поліції.

На Київщині лікарі після проведення операції залишили сторонній предмет в тілі 7-річної дитини. За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили на Facebook-сторінці Київської обласної прокуратури. Інформатор дізнався із джерел у правоохоронних органах, що це сталося у Переяславі. Ми вже коротко розповідали про цю подію у зведенні поліції за 22 серпня.

Тепер стали відомі деталі. За даними слідства, 7-річному хлопчику в хірургічному відділенні лікарні провели оперативне втручання. Після виписки з медустанови він скаржився на погане самопочуття. Батьки доставили сина до “Охматдиту”, де йому провели повторне оперативне втручання. Під час нього медичний персонал дістав з тіла дитини відрізок тканини, залишений після попередньої операції.

Наразі тривають слідчі дії та встановлюються всі обставини події. За процесуального керівництва Бориспільської окружної прокуратури розпочали кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником (ч. 2 ст. 140 ККУ). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, що вчора поліцейські на Переяславщині виявили у двох чоловіків наркотики. Деталі – за посиланням.

Фото тематичне

Нагору