ГРОШІ

На ремонт вулиці Гетьмана Івана Сулими із бюджету Переяслава виділили понад 2 мільйони гривень

У Переяславі відремонтують ще одну дорогу. У скільки обійдуться роботи на вулиці Гетьмана Івана Сулими?

15 вересня на сесії міської ради Переяслава внесли зміни до бюджету громади на 2022 рік. Зокрема, передбачили виділення 2 мільйонів 386 тисяч 205 гривень 3 копійок на капітальний ремонт дороги на міській вулиці Гетьмана Івана Сулими. Отримають їх із перевиконання бюджету. Про це повідомляє Інформатор.

На ремонт цієї дороги передбачили співфінансування. Із державного бюджету надали 2 мільйони 120 тисяч 328 гривень 97 копійок. Решту – із місцевого. Ще 30 тисяч гривень на минулій сесії виділили для коригування проєктно-кошторисної документації щодо капремонту.

Цікаво, що попередньо ці понад 2 мільйони гривень планували перенаправити із суми, закладеної на капітальний ремонт дороги на вулиці Золотоніське шосе (там мають витратити близько 8 мільйонів). Однак депутати рекомендували не використовувати ті кошти на інші потреби.

Нагадаємо, що на цьому ж засіданні сесії депутати не підтримали виділення 50 тисяч гривень на розробку проєкту системи централізованого оповіщення у Переяславській громаді. Чому так сталось, читайте за посиланням.

Нагору