ЖИТТЯ

Анатолій Анатоліч не поїхав на зйомки “Левів на джипі”, щоб побувати в Переяславі

До Переяслава приїхав український шоумен Анатолій Анатоліч. Поговорив зі студентами про життя, “Невтрачене покоління” та багато іншого.

Сьогодні, 23 вересня, в Університет Григорія Сковороди в Переяславі завітав відомий журналіст, інтерв’юер та телеведучий Анатолій Анатоліч. Зустріч зі студентами відбувалася в рамках університетського проєкту “Відкритий університет”. У своєму виступі Анатоліч розповів про свою кар’єру – шлях до ведучого, роботу, навчання, – подорожі, поділився ідеями майбутніх проєктів, над якими зараз працює. Один з таких проєктів – “Невтрачене покоління”. Переяславські студенти стали його частиною, відповівши на кілька запитань гостя. Про це повідомляє Інформатор.

– У вашому віці, для вас, молодих українців, відкритий весь світ. Я зараз не про міграцію, я б це казав вам і пів року тому, і особливо зараз коли українців знає весь світ, я дуже хочу, щоб ви цим користувались. От якби мене хтось запитав: “Анатоліч, порадь щось собі 20-річному”, я сказав би: більше мандруй, навчись грати на гітарі, вивчи англійську. Ну гру на гітарі можна прибрати. А інші дві речі справді відкриють вам абсолютно весь світ, – порадив Анатолій Анатоліч.

Також під час бесіди він проговорився, що заради того, аби приїхати в Переяслав, відмовився від зйомок у гумористичному шоу “Срач” на YouTube-каналі “Леви на джипі”. “Там Бєдняков не міг бути у визначений час і вони запропонували перенести на сьогодні на 16:00. Я сказав, що не можу, бо їду до університету Переяслава”, – зазначив Анатоліч.

Невдовзі ми опублікуємо розлогий матеріал про сьогоднішню зустріч. Слідкуйте за новинами на сайті Інформатора.

Нагадаємо, що переяславець Сергій Чемерис за допомогою стрінг-арту створив Державний герб України. Дивіться на його роботу тут.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Нагору