ЖИТТЯ

Чи вболіватиме “Переяслав” за перемогу “Дніпра”: анонс туру чемпіонату з футболу

Чемпіонат Переяславщини з футболу сягнув свого апогею. Хто зіграє завтра і які прогнози?

Завтра, 24 вересня, відбудеться 13 тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Попри те, що цьогорічний чемпіон вже визначився, боротьба за срібні та бронзові медалі триває. І цієї суботи в очному поєдинку зустрінуться одні з претендентів на ці нагороди. Інформатор традиційно анонсує прийдешні матчі.

Центральний матч туру відбудеться о 16:00 у Дем’янцях, де “Матадор-Університет” (Переяслав) прийме дівичківський “Дніпро”. Переяславці випереджають завтрашнього суперника на 6 очок, але мають в запасі лише дві гри (з “Дніпром” вдома та “Переяславом” на виїзді), а “Дніпро” – три (з “Матадором” на виїзді, з Вовчковом (Переяславська ТГ) вдома та “Переяславом” на виїзді). Тож за вдалих результатів дівичківці здатні обійти “Матадор”. Перемога ж автоматично зробить університетську команду срібним призером чемпіонату, як, власне, і нічия.

“Дніпро” своєю перемогою може залишити і “Переяслав” у боротьбі за “срібло”. Щоправда, можливо, переяславці вже вболівають за поразку дніпрян, щоб мати більші шанси у боротьбі з ними за “бронзу”. Якщо завтра “Дніпро” програє, то в нього і “Переяслава” буде по 15 очок і ще по два матчі, щоб визначити сильнішого. Зокрема, “Переяславу” залишиться вдома зіграти з “Матадором” та “Дніпром”. А запланований на завтра поєдинок із Лецьками (Циблівська ТГ) на стадіоні ім. В. Лобановського не відбудеться. Лецьки вдруге поспіль не мають змоги приїхати на гру, тож за регламентом дискваліфіковані із турніру.

Жодного турнірного значення не має матч Семенівка (Студениківська ТГ) – “Бурти” (Переяслав). Семенівка вже оформила друге поспіль чемпіонство, а “Бурти”, навіть якщо виграють два останні матчі, до медальної зони не дотягнуться. Проте навряд семенівці захочуть псувати собі статистику першою поразкою в чемпіонаті в останньому для себе турі. Певно, завершать турнір на мажорній ноті. Початок матчу – о 13:00.

Нагадаємо, що у минулому турі Семенівка перемогла на виїзді “Переяслав” і оформила чемпіонство. Вдруге поспіль у День міста Переяслава.

Віталій Усик

Нагору