ГРОШІ

На ремонт вулиці Гетьмана Івана Сулими у Переяславі виділили ще майже 800 тисяч гривень

На ремонт вулиці Гетьмана Івана Сулими виділили ще коштів із міського бюджету. Навіщо та яка вже загальна сума?

Сьогодні, 28 вересня, відбулось позачергове засідання сесії міської ради Переяслава. Під час нього внесли зміни до бюджету та програми благоустрою, згідно з якими передбачили ще 787 тисяч 618 гривень на капітальний ремонт міської вулиці Гетьмана Івана Сулими. Направлять їх із перевиконання бюджету. Про це повідомляє Інформатор.

Зазначимо, що на минулій сесії 15 вересня на ці потреби із міського бюджету вже виділяли 2 мільйони 386 тисяч 205 гривень 3 копійки. Із державного бюджету на капітальний ремонт надали 2 мільйони 120 тисяч 328 гривень 97 копійок. Тепер же загальна частка вкладу нашої громади становить 3 мільйони 173 тисячі 823 гривні 3 копійки.

– У зв’язку з отриманням позитивного експертного звіту щодо капремонту вулиці Гетьмана Івана Сулими необхідно додатково виділити кошти із міського бюджету для проведення процедури тендерної закупівлі, – зазначив Олександр Вітківський, начальник відділу капбудівництва та ЖКГ.

Нагадаємо, що на минулому засіданні сесії депутати не підтримали виділення 50 тисяч гривень на розробку проєкту системи централізованого оповіщення у Переяславській громаді. Чому так сталось, читайте за посиланням.

Нагору