ЖИТТЯ

Які публікації були найпопулярнішими на Інформаторі у вересні

Ми відібрали десятку найпопулярніших публікацій у вересні. Про що ви читали?

У вересні на сайті Інформатора побували 40 тисяч 313 людей. Переглянули наші замітки 178 тисяч 404 рази. Найбільше їх цікавили не надто позитивні публікації. Детальніше – нижче.

  • 5 тисяч 860 переглядів
  • 4 тисячі 996 переглядів
  • 4 тисячі 623 перегляди

Саме стільки зібрала трійка найпопулярніших публікацій цього місяця на Інформаторі. Однак, які саме це дописи, можуть дізнатися лише читачі, які підтримують нас на Patreon. Гайда за посиланням та отримуйте більше інформації про наше видання та про Переяслав. (Щоб відкрити цю новину обирайте рівень підписки або “Ти маєш знати більше”, або “Інформатор – це ми”).

У Переяславі попрощались із Героєм Романом Довгишем: він загинув на Донеччині (3 тисячі 738 переглядів). 27 вересня у Переяславі попрощалися з Героєм Романом Довгишем, який загинув на війні. Він був навідником мінометного розрахунку. Загинув на Донеччині в районі села Смірне. Прощалися із захисником у Свято-Єфремівському храмі. Священники провели літургію. Провести воїна в останню путь зібралось близько двохсот переяславців. Після цього загиблого відвезли у Пологи-Яненки (Циблівська ТГ), де поховали на місцевому кладовищі.

Із труби ТЕС у Переяславі йшов чорний дим, зараз станція зупинила роботу: що сталося (3 тисячі 622 перегляди). До депутатів Переяславської міської ради почастішали скарги від жителів щодо місцевої ТЕС, що на вулиці Героїв Дніпра. Містяни почали помічати, що з її труби часом йде густий чорний дим. Депутати в свою чергу ініціювали запрошення до сесійної зали представників ТОВ “ЕПГ “Югенергопромтранс”, аби вони пояснили, що сталося. 15 вересня на засіданні прозвітував головний енергетик станції Сергій Шарий. Деталі – за посиланням.

Як почувається хлопчик із Переяслава, у тілі якого під час операції залишили шматок тканини: відеорепортаж (2 тисячі 790 переглядів). У Переяславі лікарі під час операції залишили сторонній предмет в тілі 7-річного хлопчика. За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Через певний час після повторної операції, яку йому зробили в “Охмадиті”, до нього в гості завітали заступник голови Київської обласної державної адміністрації Віталій Власюк та народний депутат України Олександр Федієнко. Журналісти Інформатора бачили, як це було.

На війні загинув Олександр Савчук із Переяславщини: йому було 45 років (2 тисячі 587 переглядів). 8 вересня в результаті бойових дій під час захисту Батьківщини загинув Олександр Савчук із села Хоцьки (Циблівська ТГ). Йому було 45 років. Герой поклав своє життя внаслідок здійснення ворогом штурмових дій на Харківському напрямку.

На війні загинув Сергій Чащухін із Переяслава (2 тисячі 551 перегляд). 8 вересня зранку у лікарні міста Краматорськ на Донеччині помер солдат із Переяслава Сергій Чащухін. Він був радіотелефоністом. З перших днів війни увійшов в ряди захисників нашої держави.

На базарі у Переяславі подорожчали курячі яйця: які ціни на інші продукти (2 тисячі 509 переглядів). 25 вересня надворі зранку було сонячно, але прохолодно. Цього разу погода посприяла традиційним недільним торгам у Переяславі. А детальніше про ціни на продукти розповів Інформатор.

“Даринок” та Шкільна майже порожні: що і де можна знайти на дощовому базарі у Переяславі (2 тисячі 476 переглядів). А от 11 вересня погода взагалі не сприяла традиційним торгам у Переяславі, надворі здійнявся вітер та йшов дощ. Вулиця Шкільна, де зазвичай продають непродовольчі товари, була напівпорожньою. Намети лише встановили від входу на “Даринок” і до ліцею-інтернату “Патріот”. На “Даринку” людей було менше, ніж зазвичай, всі ховались від дощу під наметами.

Нагору