ЖИТТЯ

Як корисно та цікаво провести цей тиждень у Переяславі: афіша подій

У Переяславі проводять цікаві та корисні заходи. Куди можна сходити цього тижня?

Цього тижня у Переяславі проведуть цікаві та захопливі заходи. Буде багато музики, творчості та благодійності. Ви можете завітати на літературно-музичний вечір, відвідати концерт, а також благодійні дійства на підтримку Збройних сил України. Інформатор. зібрав усі анонси цього тижня, які вже оприлюднили організатори.

“ПЕРЕЯСЛАВСЬКА ОСІНЬ КОБЗАРЯ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 7 грудня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте у Переяславський центр культури і мистецтв на літературно-музичний вечір. Захід проведуть за участі найяскравіших переможців фестивалю минулих років.

КОНЦЕРТ ГУРТУ PROBASS HARDI

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, актова зала

Коли: 7 грудня, 16:00

Ціна: вільний донат на ЗСУ

У переяславський університет із благодійним концертом завітає музичний гурт PROBASS HARDI. Нещодавно він вирушив у тур університетами України. Концерти відбуваються від Львова до Харкова. Колектив у такий спосіб хоче підтримати молоде покоління України і разом допомогти українській армії.

 

БЛАГОДІЙНИЙ АКУСТИЧНИЙ КОНЦЕРТ СЕРГІЯ ВАСИЛЮКА

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, укриття корпусу №1

Коли: 9 грудня, 19:00

Ціна: безкоштовно

З поля бою – на концерт. У п’ятницю з благодійним акустичним концертом до університету в рамках продовження свого туру завітає відомий український музикант, натхненник української важкої сцени, лідер гурту “Тінь Сонця”, нині боєць 130-го батальйону ТрО Збройних сил України Сергій Василюк. Зібрані кошти передадуть на потреби 130 батальйону ТрО, який нині служить у надскладному секторі фронту.

БЛАГОДІЙНА КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА “НЕЗЛАМНІ”

Де: Велика Каратуль (Переяславська ТГ)

Коли: 10 грудня, 10:00

Ціна: безкоштовно

Благодійний тур триває. Завітайте на благодійний концерт від Переяславського центру культури та мистецтв. Ви зможете не тільки насолодитись програмою, а й долучитесь до доброї справи, адже проходитиме збір коштів на підтримку Збройних сил України.

АКУСТИЧНИЙ КОНЦЕРТ ГУРТУ “ДРАБАДАН”

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Борисівка

Коли: 10 грудня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Цього ж дня можна відвідати акустичний концерт гурту “Драбадан”. Під час нього збиратимуть кошти на військові потреби барабанщика гурту Володимира Бурлака, бійця 43 ОМБР.

Нагадаємо, що нещодавноВолодимир Зеленський відвідав університет Переяслава. Як це було, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору