ЖИТТЯ

Які публікації були найпопулярнішими на Інформаторі у грудні

Ми відібрали десятку найпопулярніших публікацій у грудні. Про що ви читали?

У грудні на сайті Інформатора побували 59 тисяч 841 людина. Переглянули наші замітки 181 тисячу 519 разів. Що їх найбільше цікавило – нижче.

  • 9 тисяч 556 переглядів
  • 7 тисяч 649 переглядів
  • 4 тисячі 712 переглядів

Саме стільки зібрала трійка найпопулярніших публікацій цього місяця на Інформаторі. Однак, які саме це дописи, можуть дізнатися лише читачі, які підтримують нас на Patreon. Гайда за посиланням та отримуйте більше інформації про наше видання та про Переяслав. (Щоб відкрити цю новину обирайте рівень підписки або “Ти маєш знати більше”, або “Інформатор – це ми”).

У рибних рядах продавали заморожені креветки: репортаж із базару в Переяславі (3 тисячі 756 переглядів). 4 грудня у Переяславі зранку було холодно, температура знизилась до 4 градусів морозу. Вибір риби був чималий. Також продавали заморожені креветки. Менші коштували 400 гривень за кіло, а більші – 450. Повний репортаж – за посиланням.

Вийшов покурити та не повернувся: у Переяславі зник чоловік (3 тисячі 303 перегляди). 12 грудня ввечері до поліції надійшло повідомлення від жінки про зникнення її 42-річного сина із Переяслава. Днем раніше він вийшов покурити та не повернувся. Відомо, що чоловік знайшовся, жертвою злочину не став.

У Переяславі затримали чоловіка, який хотів вдертись у “Пектораль”: що про це відомо (2 тисячі 895 переглядів). 12 грудня у Переяславі чоловік спробував вдертися до приміщення готелю “Пектораль”, однак, почувши звуки сирени, втік. Наряд реагування поліції охорони в Київській області отримав сигнал тривоги з готелю, який охороняє. За лічені хвилини прибув до нього та оглянув будівлю. Адміністраторка закладу, яка натиснула “кнопку тривоги”, вказала охоронцям напрямок руху зловмисника. Поліцейські оперативно розшукали та затримали порушника.

“Він був справжньою грозою для ворогів”: на війні загинув Володимир Левчук із Переяславщини (2 тисячі 854 перегляди). 28 листопада від кульового поранення під Мар’їнкою, що на Донеччині, загинув 42-річний житель села Переяславське (Студениківська ТГ) Володимир Левчук. Він був снайпером. Пішов на війну добровольцем.

На Переяславщині застрелився чоловік (2 тисячі 810 переглядів). 15 грудня на Переяславщині військовослужбовець 1972 р.н. вчинив самогубство. Він вистрілив у шию із вогнепальної зброї, яку взяв у іншого військового. Відомо, що мав психічні розлади після участі в боях.

Робота на Переяславщині: які актуальні вакансії пропонує Центр зайнятості (2 тисячі 771 перегляд). Станом на 1 грудня у базі Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості було 34 вакансії. Про них ми розповіли у цій публікації.

У Переяславі вже продають ялинки, а також є різноманітні ягоди: репортаж із базару (2 тисячі 315 переглядів). 18 грудня у Переяславі зранку було прохолодно. На вулиці Шкільній продавців приїхало багато. Вже починали продавати ялинки. Пропонували їх від 100 до 400 гривень (висота – близько 1,5-3 метрів). Повний репортаж – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору