ЖИТТЯ

Майже 6 мільйонів переглядів зібрав Інформатор у 2022-му: чим читачі цікавились найбільше

Що найактивніше читали на Інформаторі торік? Визначили десятку публікацій.

У 2022 році на сайті Інформатора побували 458 тисяч 659 людей. Це більш ніж удвічі перевищує показник 2021-го. Переглянули наші замітки 5 мільйонів 850 тисяч 437 разів. Чим найбільше цікавилися, читайте нижче.

Що робити під час атаки дронів-камікадзе (38 тисяч 589 переглядів). 5 жовтня вночі Київщина вперше зазнала атаки іранських дронів-камікадзе. Росіяни завдали шість ударів по Білій Церкві дронами типу Shahed-136. Тоді окупанти вже не перший день тероризували Україну, особливо її південь, зброєю, закупленою в Ірані. Тож 24 вересня в оперативному командуванні “Південь” вже повідомляли, як розпізнати дрон камікадзе та що робити в такому випадку.

Скільки триватиме наступна комендантська година у Переяславі (20 тисяч 597 переглядів). Публікації про комендантську годину завжди набирають чимало переглядів. А інколи їх просто аномально багато.

На війні загинув захисник із Переяславщини Ярослав Подолян: йому було 26 років (19 тисяч 883 перегляди). 16 березня біля населеного пункту Кам’янка Харківської області під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації загинув житель села Дівички (Дівичківська ТГ) 26-річний Ярослав Подолян. Це була перша трагічна звістка з війни, яка надійшла на Переяславщину.

Публікація про поховання Героя “У Дівичках попрощалися з Героєм Ярославом Подоляном: він загинув на війні” також увійшла до десятки найпопулярніших за рік. Її переглянули 13 тисяч 633 рази.

У Переяславі на вулиці Пугачова почалася масштабна пожежа: відео з місця події (19 тисяч 559 переглядів). Третього лютого близько 21:00 у Переяславі на вулиці Пугачова розпочалася масштабна пожежа. Горіла будівля, де розміщувалися “Бочка Паб” та “молочний” магазин. Перша публікація із кількох про цю подія стала надзвичайно резонансною. Тоді ми називали її головною в новому році. Нехай би так і залишалося.

Як у Переяславі прощалися із Героєм Остапом Левчуком (15 тисяч 732 перегляди). Але, на жаль, невдовзі Україну накрила лавина трагічних подій. 21 березня у Переяславі попрощались із Героєм, який загинув на війні, Остапом Левчуком. Він покинув цей світ, виконуючи лікарський обов’язок, під час обстрілу окупантами. Коли ми сповістили про його загибель у публікації “Під час обстрілу на війні загинув лікар із Переяслава Остап Левчук”, це також було важливо для багатьох людей – 13 тисяч 676 переглядів.

На Переяславщині переселенець наклав на себе руки (14 тисяч 574 перегляди). 19 травня поліції повідомили, що на КПП села Дівички переселенець з Херсонщини 1976 р.н. скоїв самогубство. Чоловіка знайшли представники територіальної оборони. Відомо, що він покінчив із життям, надівши поліетиленовий пакет на голову та вдихаючи з нього газ.

На Переяславщині чоловік зґвалтував вагітну жінку (14 тисяч 359 переглядів). 8 травня у селі Вінинці (Циблівська ТГ) місцевий чоловік зґвалтував вагітну жінку. Він насильно затягнув її до нежитлового будинку та зґвалтував природнім шляхом. Поліції про це повідомив чоловік постраждалої. За цим фактом відкрили кримінальне провадження ч. 2 ст. 152 (Зґвалтування або насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинені повторно (тобто хоча б двічі).

Житель Переяслава загинув у ДТП біля Мирного: його авто врізалося в КамАЗ (14 тисяч 249 переглядів). 11 січня на автошляху Бориспіль-Дніпро біля села Мирне сталася ДТП. 34-річний місцевий водій КамАЗ не надав перевагу в русі легковику Volkswagen Passat під керуванням 36-річного переяславця. Внаслідок цього сталося зіткнення. Водій Volkswagen Passat від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору