ЖИТТЯ

Купання на Водохреще та заходи сонця: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Що публікували переяславці в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

У Instagram цього тижня переяславці публікували з купань на Водохреще та неймовірні заходи сонця. Було трохи знімків на вулицях міста. Кожна людина бачить естетику по-своєму. Інформатор покаже всі найкращі публікації.

Захід сонця сам по собі дуже красивий, а ось фото на такому фоні мають ще кращий вигляд. Переяславці це знають, тому в них найгарніші профілі в Instagram.

@alinka__sunny

@sshyrkaaa

19 січня в Україні святкували Водохреща. Наприклад, біля готельно-ресторанного комплексу “Любокрай” купалось чимало містян, а фото в соцмережах зовсім мало. Потрібно бути досить загартованим, щоб посеред зими залізти в ополонку.

@tkachukali

@tkachukali

@taniashevchenko740

Деякі містяни, прогулюючись Переяславом не забувають зробити фото на пам’ять. Архітектура міста дуже красива та різноманітна, а його історія може здивувати кожного туриста.

@darja_kurennaja

@stupotmundi

Знову трапились у стрічці фото заходів сонця. Ми можемо публікувати їх в цій рубриці хоч кожного тижня, адже краєвиди просто неймовірні.

@roma_k78

@stupotmundi

 

Нагадаємо, що минулого тижня переяславці публікували в Instagram замерзлі водойми та фото з дітлахами. Їх, ви можете побачити тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору