ЖИТТЯ

“Акули” з Переяслава здобули 70 медалей та посіли друге командне місце на чемпіонаті Київщини з таеквон-до

Юні бійці з Переяслава вибороли 70 медалей на чемпіонаті з таеквон-до. З них – 33 “золота”.

4 лютого в Обухові відбувся чемпіонат Київської області з таеквон-до ІТФ. У ньому взяли участь 8 обласних команд, серед яких і 49 юних таеквондистів переяславського спортивного клубу “Акула”. Про це повідомила тренерка команди Юлія Ясинська, передає Інформатор.

Їм вдалось завоювати 70 медалей у двох видах програми: туль та спаринг. З них “золотих” – 33, “срібних” – 20, “бронзових” – 17. “Акула” посіла друге загальнокомандне місце за кількістю медалей.

“Не дивлячись на перешкоди протягом дня, у вигляді декількох повітряних тривог і відповідно зупинок змагального процесу та переміщення всіх учасників до бомбосховища, всі вони гідно боролися за перемогу. Дякуємо нашим діткам за достойні поєдинки, а батькам за всебічну підтримку юних чемпіонів”, – поділилась тренерка.

Нагадаємо, що на цих же змаганнях спортсмени із переяславського клубу “Тайфун” здобули 10 медалей. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору