ГРОШІ

На сесії міськради Переяслава виділили гроші для потреб захисників України

Понад мільйон гривень виділили на потреби захисників на березневій сесії міськради Переяслава. Деталі.

16 березня на сесії міськради Переяслава прийняли дві програми підтримки: одна стосується фінансової допомоги 402-му окремому стрілецькому батальйону, інша – забезпечення організації заходів та робіт з територіальної оборони в межах Переяславської громади. Про це повідомляє Інформатор.

Для покращення матеріально-технічного забезпечення стрілецького батальйону із міського бюджету Переяслава у вигляді субвенції до державного бюджету передбачили 160 тисяч 900 гривень.

1 мільйон 270 тисяч гривень виділили на потреби територіальної оборони у 2023 році. Із них – 1 мільйон на матеріально-технічне забезпечення заходів територіальної оборони Бориспільською РДА. 200 тисяч передбачили на удосконалення матеріально-технічної бази тероборони, 50 тисяч – на перевезення особового складу, по 10 тисяч – на канцелярське приладдя та виготовлення поліграфічної продукції для популяризації участі в добровольчих формуваннях.

Нагадаємо, що на цій же сесії міськради депутати не погодили передачу грошей із міського бюджету Переяслава Бориспільській РДА. На що їх хотіли передбачити, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору