ЖИТТЯ

У Києві та Київській області планують скоротити комендантську годину – Кличко

У Києві та Київській області можуть скоротити комендантську годину.

У Києві та Київській області із 26 березня планують скоротити комендантську годину. Вона діятиме щодня з 0:00 до 5:00. Зараз же триває із 23:00 до 5:00. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає Інформатор.

“Метро і наземний громадський транспорт у Києві змінять графік роботи, відповідно до часу комендантської години. Тобто працюватимуть на годину довше. Магазини, торговельні центри та ресторани також подовжать свою роботу. З урахуванням часу, аби їх працівники могли дістатися додому до початку комендантської години”, – зазначив Кличко.

Він додав, що у Київській області комендантську годину теж скоротять, як і в більшості обласних центрів України.

Зазначимо, що під час комендантської години заборонено перебування цивільного населення на вулицях та в інших громадських місцях. Виняток – задіяність людини в роботі критичної інфраструктури, про що має бути підтвердження у вигляді спецперепустки встановленого зразка. При собі також необхідно мати документ, що підтверджує особу.

Нагадаємо, що на сесії міськради Переяслава виділили гроші для потреб захисників України. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору