ЖИТТЯ

До Переяслава приїде поетеса Тетяна Власова: як потрапити на зустріч

До Переяслава приїде поетеса Тетяна Власова. Як потрапити на зустріч?

У вівторок, 21 березня, до Університету Григорія Сковороди в Переяславі приїде Тетяна Власова. Вона – українська поетеса, співачка, лідерка рок-гурту VLASNA, волонтерка, громадська діячка та засновниця літературно-мистецького проєкту “ІншіВірші”, PR-директорка Одеського міжнародного кінофестивалю й Української кіноакадемії. Зустріч відбудеться в рамках проєкту “Відкритий університет”, її тема – “Ефект близькості”: вірші про любов та війну”. Початок – о 13:00 в 114-й аудиторії (Центр інноваційного навчання та трансферу технологій). Вхід вільний. Про це повідомили на сайті університету, передає Інформатор.

“Тетяна Власова живе у шаленому ритмі. Протягом російсько-української війни своєю творчістю вона допомагає збирати кошти на потреби захисників. Лише від початку року вона провела дві творчі зустрічі у столичному Будинку актора у тандемі з відомим актором Ахтемом Сеінтаблаєвим та, пізніше, поетом Дмитром Лазуткіним. Кошти перерахували  на купівлю автомобілів для Збройних сил України. Інших поетичний зустрічей з нею, проведених за цей час, і не злічити. Минулого тижня вона подарувала свої кращі поезії у заході для збору коштів для волонтерів місії “На щит”, – йдеться у повідомленні.

Нещодавно Власова випустила свою першу книгу віршів “Ефект близькості”, передмову до якої написав Сергій Жадан. Під час зустрічі на вас чекатиме калейдоскоп людських історій, обрамлених символами і римами. Уважно спостерігаючи за людьми навколо, Тетяна проникливо змальовує їхні буденні історії, до болю знайомі кожному. Ви почуєте віршовану хронологію подій у країні – від Революції Гідності до подій сьогодення, поезій написаних в умовах цієї війни.

Нагадаємо, що 16 березня у переяславському університеті провели День донора. Як це було, дивіться у відеосюжеті.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору