ГРОШІ

“Агрошляхбуд” зробив найбільшу тендерну пропозицію на ремонт дороги у Переяславі, але торги виграв

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 10 до 24 березня оголосили 4 тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 14 до 22 березня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. 750 тисяч гривень передбачили на поточний ремонт міжквартального роз’їзду вулиць Гетьмана Івана Сулими та Богдана Хмельницького у Переяславі. Роботи полягають, зокрема, в укладанні асфальту на площі 485 кв. метрів. Виконати їх необхідно до 30 квітня. За перемогу в торгах змагались три компанії. ТОВ “СК НЕВА+” із Канева зробило пропозицію 589 тисяч 149 гривень 53 копійки, її дискваліфікували, причини такі:

  • учасник надав прострочений ще 10 березня 2023 року протокол засідання комісії з перевірки знань та посвідчення до нього на директора підприємства. Такі навчання мають проходити один раз на три роки;
  • учасник не надав документів на підтвердження наявності знань з питань пожежної безпеки у керівника.

ТОВ “РЕГДОРСТРОЙ” із Києва було готове виконати роботи за 599 тисяч 955 гривень 90 копійок. Цю пропозицію також дискваліфікували, причина така:

  • учасник не надав радіаційний сертифікат щебенево-піщаної суміші для підтвердження технічних та якісних характеристик предмету закупівлі.

Зрештою перемогу в торгах здобуло переяславське ТОВ “Агрошляхбуд”, яке може виконати ремонт за найбільшу суму, – 651 тисяча 979 гривень 97 копійок. Наразі триває його кваліфікаційна перевірка.

Із 20 до 28 березня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. Щонайбільше 239 тисяч 200 гривень готові витратити на кабелі: 1400 метрів АВВГ 2х2,5, 200 метрів АВВГ 4х16, 300 метрів ВВГ 2х2,5, а також 10 кілометрів дроту СІП-4 2х16. Переможець торгів повинен буде поставити це до кінця року.

Із 20 до 28 березня. Замовник – виконавчий комітет Переяславської міської ради. Міська рада передбачила на канцтовари та офісне приладдя на 2023 рік 320 тисяч 999 гривень 60 копійок.

Із 22 до 30 березня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. ВУКГ закупить 60 багаторічних саджанців вишні кулястої Умбракуліфера. Передбачили на це 381 тисячу 504 гривні. Переможець торгів повинен буде їх поставити до 28 квітня.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування передбачила 30 тисяч гривень на придбання 60 флаконів розчину для ін’єкцій та інфузій Ультравіст. ТОВ “СТМ-Фарм” із Дніпра готове їх продати за 29 тисяч 350 гривень 80 копійок. Його визнали переможцем торгів, постачатиме товар до кінця року.

А 147 тисяч гривень передбачили на 3000 літрів бензину А-95. ТОВ “ГЛОБАЛ СЕЙЛ” із Вишневого до кінця року постачатиме пальне за 138 тисяч 570 гривень.

Цю публікацію оновлено 27 березня. У першочерговому варіанті ми припустились неточності у причинах дискваліфікації пропозицій щодо поточного ремонту міжквартального роз’їзду вулиць Гетьмана Івана Сулими та Богдана Хмельницького у Переяславі.

Нагадаємо, що на сесіях міськради Переяслава уже двічі розглядали питання про виділення коштів із місцевого бюджету на “стимулюючі виплати” працівникам Бориспільської РДА. Обидва рази депутати не проголосували позитивно.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору