ЖИТТЯ

У Переяславі артисти Бориспільщини провели благодійний концерт: як це було

У Переяславі провели благодійний концерти артисти Бориспільщини. Чим дивували глядачів?

1 квітня у Переяславському центрі культури та мистецтв артисти Бориспільщини провели благодійний концерт. Танцювальні колективи дивували гостей сучасними та класичними танцями, а співаки чуттєвими та патріотичними піснями. Також збирали кошти для Збройних сил України. Інформатор розповідає як це було.

На концерті, який тривав дві години зібралось багато людей, більшість – військові. На початку хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників. Своїми яскравими виступами дивувала школа сучасного танцю “Leader dance”, вони продемонстрували справжнє танцювальне шоу, декілька захопливих номерів, один із яких був в стилі серіалу “Паперовий будинок” з костюмами, як у головних героїв-злочинців. Більш граційні виступи показали чарівні “Леді-Шарм”, жінки перевтілювались в яскраві наряди та продемонстрували танці в стилі танго та самба.

Зразковий хореографічний колектив спортивно-бального танцю “Шарм”, також додали емоцій своїми виступами, а солісти Юлія Хижняк та Владислав Грищук зачарували своїм чуттєвим танцювальним номером. Близько десяти пісень заспівали Заслужена артистка естрадного мистецтва України Наталія Маркевич та золотий голос Бориспільщини Григорій Глінський, до того ж артист виконав прем’єрну пісню, яку написав його товариш, “Гей панове козаченьки”.

З привітальним словом виступив заступник командира 137-го батальйону територіальної оборони з морально-психологічного забезпечення, лейтенант Валерій Мартишко: “Напам’ять вам за ці маленькі хвилинки щастя, які ви нам подарували, щоб трішки відволіктися від трудових буднів з лопатами, автоматами, транспортом. З усім, що називається службою у ЗСУ”. Та нагородив всіх учасників подяками “За наполегливу, сумлінну творчу працю, високу професійну майстерність, патріотизм та вагомий внесок у піднятті морального духу військовослужбовців 137 батальйону і підвищення обороноздатності країни”.

До привітань приєднався начальник відділу культури і туризму Валентин Шуткевич, і також нагородив подякою “За активну громадську позицію, популяризацію української музики, вагомий внесок у розвиток української культури”.

Чарівні “Леді-Шарм”

Гостей дивували різними танцями

“Leader dance”

Заслужена артистка естрадного мистецтва України Наталія Маркевич

Чуттєвий танець від Юлії Хижняк та Владислава Грищука

Колектив танцював танго

Концерт тривав дві години

Золотий голос Бориспільщини Григорій Глінський

Глядачів дивували яскравими костюмами

Гості концерту

Нагадаємо, що у Переяславі провели благодійний концерт до річниці визволення Київщини від російських загарбників. Детальніше читайте тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору