ЖИТТЯ

Фотосесії, домашні улюбленці та малеча: що публікують в Instagram жителі Переяслава

Що публікували переяславці в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

Цього тижня переяславці публікували в Instagram милі та яскраві фото. У стрічці можна побачити світлини з фотосесій. Багато містян публікували фото з дітками. Також можна знайти знімки з домашніми улюбленцями. Інформатор покаже найкращі публікації.

Дуже гарні та різноманітні фотосесії можна побачити у стрічці Instagram. Вишукані образи та стильні аксесуари можуть перетворити прості фото на справжні шедеври.

@_annia.16

@yulechka__yulka

@duboshey

@vesnyanka.m

Давно не знаходили для цієї рубрики фото з домашніми улюбленцями. Завантажуйте в соцмережі частіше світлини з вашими неймовірними клубочками щастя.

@zoraaks

@vladyslav_serhiiovych

@_t.y.m.c.h.a.k_

Діти радіють навіть маленьким дрібницям, таким як сходити на дитячий майданчик, з’їсти морозива або ходити по калюжах. Шкода, що дорослі не часто можуть відчути себе дітьми.

@olichka_belova

@kristinka_opium

@lina_shynkar

@t_marchenko__

@sveta_ottsevych

Нагадаємо, що 12 травня художники відкрили виставку в Переяславі. Що можна побачити в експозиції, дізнавайтесь у репортажі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору