Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: Ольга Канавець розповіла про “урочище біля грибка”

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Чим поділилась Ольга Канавець?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Цього разу своїм улюбленим місцем поділилась аніматорка з Переяслава Ольга Канавець. Вона розповіла про урочище біля Студеників (Студениківська ТГ).

Як дістатися? Точно не знаю, як воно називається, але ми звемо це місце “урочище біля грибка”. Дістаємося туди автомобілем, їдучи з Переяслава в бік села Студеники.

Коли відкрила це місце? Люблю його ще з дитинства. Батьки возили нас із сестрою на це місце збирати конвалії та на пікнік.

Чим це місце особливе? Це так би мовити моє місце сили. Коли поганий настрій або потрібне натхнення. то беру щось солоденьке і в дорогу. 15 хвилин просто пройти лісом або посидіти на лавці і почуваєшся зовсім інакше. Там, до речі, обновили лавки, зробили альтанки, то тепер взагалі супер.

Особлива згадка. Коли була вагітною, то їздили туди просто погуляти, а тепер їздимо вже із донечкою.

Ще кілька рекомендацій. У нас як в центрі міста, так і на околицях є багато гарних місць, але все залежить від погоди та настрою. Якщо хочеш єднання з природою, то навіть місцевий луг біля шлюзів буде чудовим місцем. Якщо хочеш, так би мовити, і себе показати, і на інших подивитися, то парк Шевченка чудово в цьому допоможе.

Нагадаємо, що минулого тижня в цій рубриці Оксана Александрова розповіла про місцевий університет. Матеріал читайте тут.

Оксана Симоненко

Фото надала Ольга Канавець

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору