Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Головний фаворит перевірить Циблі на міцність: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футболу

У суботу відбудеться черговий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Хто з ким гратиме та які прогнози?

У суботу, 20 травня, відбудеться другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Наразі триває ознайомлення із командами – хто на що здатен у новому сезоні? Також нарешті вболівальники побачать у дії головного фаворита турніру – дівичківський “Дніпро”. Інформатор розповідає про це детальніше.

Певно, матч “Дніпра” із Циблями (Циблівська ТГ) і можна вважати центральним у прийдешньому турі. Звичайно, фаворит тут очевидний: “Дніпро” підсилився когортою футболістів із чемпіонської команди Семенівки (Студениківська ТГ) й навряд чи має наміри втрачати очки із Циблями, які щойно заявилися на турнір. Однак циблівчани тиждень тому у домашньому матчі з “Переяславом” довели, що здатні дивувати, перемігши 3:2. Тепер є можливість пересвідчитися, чи то “Переяслав” цьогоріч такий слабкий, чи то Циблі справді далеко не аутсайдери, як багато хто міг припустити. 13:00, стадіон ім. В. Лобановського у Переяславі, цього не можна пропустити.

На цьому ж стадіоні вже о 16:00 зустрінуться “Переяслав” та Мирне (Вороньківська ТГ). Обом командам є що доводити, обидві програли у першому турі. Щоправда, від “Переяслава” очікували боротьби за медалі, недарма ж торік цей колектив став “бронзовим” у чемпіонаті, а Мирне дебютує у нашій першості, тому й відповідальність у нього менша. Через травму “Переяслав” на тривалий час втратив одного з лідерів Павла Лисенка. Очевидно, що без нього буде складніше протистояти таким командам, як “Дніпро”, “Матадор” (Переяслав) чи Вовчків (Переяславська ТГ). Але якщо навіть із Циблями та Мирним виникатимуть проблеми, то варто буде задуматись про загальний рівень цієї команди.

У Вовчкові о 16:00 місцева команди прийме переяславські “Бурти”. Якщо господарі мають медальні амбіції, то про втрату ними очок тут не може йтися. Це, скоріше, має стати підготовкою до виїзду до “Матадора” у третьому турі. При цьому таке сприйняття матчу може зіграти злий жарт із вовчківчанами. Згадаймо, що торік “Бурти” у другому колі вдома перемогли Вовчків 2:1. Щоправда, не варто забувати й про перемогу Вовчкова у колі першому – 5:0.

Нагадаємо, що у кожному матчі першого туру були очевидні фаворити, але не обійшлося без сенсацій. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору