ГРОШІ

На дорожню розмітку в Переяславі передбачили понад 700 тисяч гривень

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 5 до 19 травня оголосили 4 тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 12 до 21 травня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. ВУКГ оголосило тендер на послуги з прокату техніки. Підприємство передбачило 500 тисяч гривень на послуги сідлового тягача (на 64 години), бульдозера (186 годин), двох екскаваторів (176 годин), котка (128 годин), фронтального навантажувача (96 годин) та вантажівок-самоскидів (640 годин). Переможець торгів повинен буде надавати послуги за заявкою замовника, угода буде чинною до кінця року.

Із 15 до 23 травня. Замовник – КНП “Переяславська БЛІЛ”. 500 кілограмів білокачанної капусти врожаю 2022 року планують закупити у лікарні за 23 тисячі гривень. Поставити її повинні до 30 червня. До цього за 23 тисячі 100 гривень хотіли придбати 700 кілограмів капусти, але торги не відбулися через те, що не було пропозицій. А ще раніше за 23 тисячі гривень оголосили тендер на тонну капусти, торги не відбулися з тієї ж причини.

Із 16 до 19 травня. Замовник – виконавчий комітет Переяславської міської ради. 41 кубічний метр деревини (паливні дрова твердих порід: дуб, акація, граб) планують закупити для потреб старостату села Вовчків. Передбачили на це 69 тисяч 700 гривень. Переможець торгів повинен буде поставити товар до 10 липня.

Із 17 до 25 травня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. 711 тисяч 794 гривні 60 копійок передбачили на послуги з нанесення горизонтальної дорожньої розмітки у Переяславі. Після укладання договору зробити це повинні до 30 червня. Обсяги нанесення – у скріншоті з тендерної документації нижче:

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Відділ капітального будівництва та ЖКГ міськради Переяслава передбачив 8 мільйонів 053 тисячі 008 гривень на капітальний ремонт міжквартального роз’їзду від перехрестя вулиць Грушевського та Інтернаціональної до вулиці Богдана Хмельницького. Згодом тендер призупинили, оскільки ТОВ “БЦРЕМСЕРВІС” із Білої Церкви подало скаргу “щодо встановлення замовником дискримінаційних вимог” (скаргу прикріплюємо нижче).

Скарга на ТД_27.04.23

Після оприлюднення нової редакції тендерної документації визначили найвигіднішу пропозицію. Її зробило ПП “Артембуд” із Закарпатської області, яке готове виконати ці роботи за 7 мільйонів 200 тисяч гривень. Наразі воно очікує офіційного рішення. Згідно з проєктом договору, переможець торгів повинен буде виконати роботу до 31 серпня. Зазначимо, що гроші на цей капітальний ремонт виділили із міського бюджету. Спочатку планували, що роботи профінансуються державним коштом. Детальніше про це ми писали тут.

Переяславська лікарня передбачила 401 тисячу гривень на закупівлю наркотичних та наркозних препаратів: 1500 ампул морфіну гідрохлориду, 1500 ампул фентанілу, 400 флаконів тіопенталу, 2000 ампул дитиліну. ТОВ “БЕЛІТРЕЙД” із Києва погодився поставляти цей товар за 400 тисяч 416 гривень.

3 тисячі тонн щебенево-піщаної суміші закупить Переяславське ВУКГ за 1 мільйон 320 тисяч гривень. Переможець торгів ТОВ “ЕКСПРЕС ТЕХБУД” із Києва постачатиме товар до 31 липня. Щонайбільше на ці послуги могли витратити 1 мільйон 383 тисячі 003 гривні 25 копійок.

На 1000 літрів бензину А-92, 2000 літрів дизельного пального та 2000 літрів скрапленого газу у ВУКГ передбачили 185 тисяч гривень. Але торги не відбулися, оскільки не було пропозицій. Також не відбулися торги щодо закупівлі кріпильних деталей за 163 тисячі 950 гривень.

Нагадаємо, що раніше на сесії передбачили 250 тисяч гривень на виготовлення проєктно-кошторисної документації з капітального ремонту каналізаційної мережі на вулиці Гімназійній у Переяславі. Що сталося, дізнавайтесь за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору