ГРОШІ

Тендер на ремонт міжквартального роз’їзду в Переяславі призупинили через скаргу

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 21 квітня до 5 травня оголосили 8 тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 21 квітня до 1 травня. Замовник – відділ капітального будівництва та житлово-комунального господарства Переяславської міської ради. 8 мільйонів 053 тисячі 008 гривень передбачили на капітальний ремонт міжквартального роз’їзду від перехрестя вулиць Грушевського та Інтернаціональної до вулиці Богдана Хмельницького. Згідно з проєктом договору, переможець торгів повинен буде виконати роботу до 31 серпня цього року. Проте наразі тендер призупинили, оскільки ТОВ “БЦРЕМСЕРВІС” із Білої Церкви подало скаргу “щодо встановлення замовником дискримінаційних вимог” (скаргу прикріплюємо нижче).

Скарга на ТД_27.04.23

Зазначимо, що гроші на цей капітальний ремонт виділили із міського бюджету. Спочатку планували, що роботи профінансуються державним коштом. Детальніше про це ми писали тут.

Із 24 квітня до 2 травня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. У лікарні планували витратити щонайбільше 6 тисяч гривень на технічне обслуговування (перезарядку) порошкових вогнегасників. ТОВ “Науково-виробниче підприємство “РЕДТЕХ” із Миколаєва запропонувало виконати ці роботи за 3 тисячі 996 гривень і перемогло в торгах.

Із 27 квітня до 5 травня. Замовник – виконавчий комітет Переяславської міської ради. Щонайбільше 400 тисяч гривень можуть витратити у міській раді на розроблення проєкту землеустрою щодо встановлення меж території Переяславської громади. Розробити його переможець торгів повинен до 31 серпня. ТОВ “ЛЕНД.КОМ” із Києва запропонував аноманольно низьку ціну (менша на 30 або більше відсотків від наступної ціни тендерної пропозиції) за ці послуги. Інші претенденти ТОВ “Юрістек Груп” із Кривого Рогу (287 тисяч) та ТОВ “РЕГІОНЗЕМСЕРВІС” зі Стовп’яг (Дівичківська ТГ) (339 тисяч) чекають на розгляд своїх пропозицій.

Із 27 квітня до 8 травня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. 401 тисячу гривень передбачили на закупівлю наркотичних та наркозних препаратів: 1500 ампул морфіну гідрохлориду, 1500 ампул фентанілу, 400 флаконів тіопенталу, 2000 ампул дитиліну.

Із 1 до 9 травня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. 3 тисячі тонн щебенево-піщаної суміші планує закупити ВУКГ за щонайбільше 1 мільйон 383 тисячі 003 гривні 25 копійок. Переможець торгів повинен буде поставити це до 31 липня.

Із 1 до 9 травня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. 700 кілограмів білокачанної капусти врожаю 2022 року планують закупити у лікарні за 23 тисячі 100 гривень. До цього за 23 тисячі гривень хотіли придбати тонну капусти, але торги не відбулися через те, що не було пропозицій.

Із 3 до 11 травня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. На 1000 літрів бензину А-92, 2000 літрів дизельного пального та 2000 літрів скрапленого газу у ВУКГ передбачили 185 тисяч гривень. Переможець торгів постачати пальне до кінця цього року.

Із 4 до 12 травня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. Різноманітні кріпильні деталі планують придбати за 163 тисячі 950 гривень. Їх поставлять до 20 грудня.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Відділ освіти Переяславської міської ради проведе профілактичний медичний огляд 832 працівників закладів освіти у 2023 році за 377 тисяч 482 гривні 30 копійок. Послуги ці нададуть у Переяславській БЛІЛ.

Також відділ освіти закупить 135 тонн кам’яного вугілля та 8 тонн брикетів на вугільній основі за 1 мільйон 276 тисяч 704 гривні. Переможець торгів ТОВ “СЛАВРЕСУРС” із Києва знизив тендерну пропозицію із максимальних 1 мільйона 287 тисяч гривень. Постачатиме товар до кінця року.

Нагадаємо, що на сесії передбачили 250 тисяч гривень на виготовлення проєктно-кошторисної документації з капітального ремонту каналізаційної мережі на вулиці Гімназійній у Переяславі. Що сталося, дізнавайтесь за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору