ЖИТТЯ

Концерти, ярмарки та благодійність: як цікаво провести вихідні на Переяславщині

Вихідні на Переяславщині обіцяють бути цікавими, адже заплановано багато заходів. Куди варто сходити?

Цими вихідними Переяславщина буде багатою на різноманітні заходи. Ви можете завітати у музей просто неба на “смачну суботу” або на виставку вишиванок, а поціновувачі творчості можуть відвідати музичну-поетичну зустріч у мистецькій школі. Також заплановані благодійні виступи та концерти. Інформатор зібрав актуальні анонси на 19-21 травня.

ВИСТАВКА “ВИШИВАНКА – ОДВІЧНИЙ ПРЕДКІВ ТАЛІСМАН”

Де: Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини (хата ткача)

Коли: з 18 травня по 31 грудня

Ціна: безкоштовно

За матеріалами фондової колекції НІЕЗ “Переяслав” демонструватимуть виставку вишиванок. Ви зможете ближче ознайомитися із українською культурою та спадщиною.

БЛАГОДІЙНИЙ ІВЕНТ “ВІЛЬНИЙ МІКРОФОН”

Де: Сквер “Серце Переяслава”

Коли: 19 травня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Якщо ви співаєте, граєте на музичних інструментах, жартуєте, пишете поезію чи коротку прозу, то захід саме для вас. У сквері “Серце Переяслава” у рамках благодійної акції “Одягни вишиванку – підтримай захисника” проведуть благодійний івент “Відкритий мікрофон”.

Попередній запис для участі: (063) 727-59-87 (Максим).

СМАЧНА СУБОТА В ПЕРЕЯСЛАВІ

Де: Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини

Коли: 20 травня, 12:00

Ціна: Вхідний квиток для дорослих – 120 гривень, для дітей, студентів та пенсіонерів – 60 гривень.

Вже цієї суботи у музеї просто неба на вас чекають різні частування та головні страви – капусняк і бограч. Окрім цього, організатори підготували майстер-класи та красиві фотозони.

МУЗИЧНО-ПОЕТИЧНа ЗУСТРІЧ “ПЕРЕГУК: СЛОВА І НОТИ”

Де: Переяславська мистецька школа ім. П. Сениці (концертна зала)

Коли: 20 травня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Запрошуємо відвідати музично-поетичну зустріч та насолодитися звучанням музики та пісні. Цього дня виступлять учні та викладачі Переяславської мистецької школи імені Павла Синиці, а також поети Олександр Матвієнко, Вікторія Шевель, Олена Євтєєва, Наталія Павлик, Олена Мікула, Олег Коломієць, Ольга Шкира, Надія Томчук, Софія Леонова.

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК ТА КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА

Де: Переяслав, парк ім. Тараса Шевченка

Коли: 20 травня, 16:00 – благодійний ярмарок, 18:00 – концертна програма

Ціна: безкоштовно

Пропонуємо вам долучитись до благодійного ярмарку, кошти від якого передадуть на потреби Збройних сил України. Також на вас чекає концертна програма від оркестру головного управління Національної поліції Київської області, диригентом якого є Ярослав Головацький.

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА “З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ”

Де: с. Стовп’яги, будинок культури

Коли: 21 травня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Народний аматорський ансамбль української пісні “Веселка” запрошує всіх охочих завітати на благодійний концерт, де збиратимуть кошти на потреби ЗСУ.

КОНЦЕРТ АНСАМБЛЮ “БЕРЕГИНЯ”

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Борисівка

Коли: 21 травня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Самодіяльний ансамбль української пісні “Берегиня” запрошує на свій концерт. Ви зможете насолодитись звучанням українських пісень.

Нагадаємо, що акція “Одягни вишиванку – підтримай захисника” на третій день перебралася у “Серце Переяслава”, де триватиме ще один день – 19 травня. Репортаж дивіться тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору