ЖИТТЯ

Діти Переяславщини: читачі Інформатора поділилися фотографіями своєї малечі

Діти – наше майбутнє, втіха та натхнення. Милими знімками своїх дітей поділилися читачі Інформатора.

1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей. Заснували його у 1949 році в Парижі (Франція) рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності. Таким чином проголошували рівні права дітей у сфері виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного і духовного розвитку незалежно від кольору шкіри, національної належності, громадського походження, майнового стану та іншого. Про це повідомляє Інформатор.

Відповідно до Женевської декларації про права дітей, ухваленої 1924 року, була проголошена необхідність соціального захисту прав дитини. Вона ж закликає батьків, громадські організації, уряди визнати права дітей і сприяти здійсненню їх . У цей день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей: конкурси з подарунками, концерти, виставкові/пізнавальні заходи, ігри та розваги.

Ми ж запропонували своїм читачам у Telegram-каналі поділитися світлинами зі своїми дітками. Ось що з цього вийшло.

Каріна

Матвійчик

Найкращі друзі Богдан, Максим та Вероніка

Настя

Аліса

Діана-Домініка

Софійка

Олександра

Саша і Лєрочка

Артем, Микола, Юрій

Олександр

Діана

Кіріл

Тімур і Ангеліна

Юля

Дарина

На жаль, ім’я цього малюка не вказали

Нагадаємо, що у традиційній рубриці “Улюблені місця Переяславщини” Аліна Римар розповіла, де мріє, відновлює сили та планує. Читайте про це за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору