ЖИТТЯ

Як провести вихідні у Переяславі: афіша подій на 21-23 липня

Не знаєте, чим зайнятись у вихідні? Зібрали кілька цікавих заходів.

Переяслав не перестає захоплювати своєю творчою атмосферою, тож впродовж кількох наступних днів ви маєте змогу взяти участь у цікавих культурних заходах. Наприклад, долучитись до культурно-просвітницького заходу із популяризації кобзарства, доєднатись до презентації збірки віршів Вікторії Цьоми, а також взяти участь у пленері із кавомалювання. Інформатор зібрав афішу подій на 21-23 липня.

ПЛЕНЕР З КАВОМАЛЮВАННЯ

Де: Переяслав, сквер “Серце Переяслава”

Коли: 21 липня, 18:00

Ціна: безкоштовно

Світлана Шевченко кожної середи проводить майстерклас з кавомалювання у будинку культури села Дівички. Проте багато переяславців також проявили бажають відчути насолоду від малювання кавою. Тож цієї п’ятниці пленер відбудеться і в нашому місті.

КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКИЙ ЗАХІД “ГОЛОС КОБЗАРІВ”

Де: Переяслав, вулиця Шевченка, 3 (просвітницький центр)

Коли: 22 липня, 10:00

Ціна: безкоштовно

На заході ви зможете ближче познайомитись із традиційними кобзарськими інструментами та діяльністю Київського кобзарського цеху. А також можна відвідати різні майстеркласи й виставку та долучитись до цікавої екскурсії.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗБІРКИ ВІРШІВ “ЖИТТЄВИЙ ЦИТАТНИК” ВІКТОРІЇ ЦЬОМИ

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 23 липня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Переяславська письменниця Вікторія Цьома у творчій атмосфері презентує свою нову збірку віршів. Ви зможете послухати поезію у виконанні самої авторки, придбати книгу, а також насолодитися піснями від гурту “Драбадан”.

Нагадаємо, що 22 липня на Переяславщині також відбудеться черговий тур чемпіонату з футболу. Анонс матчів – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору