ЖИТТЯ

“Матадор” та “Переяслав” зійдуться у “бронзовому” матчі: анонс 11 туру чемпіонату з футболу

Переможець матчу “Матадор” – “Переяслав”, ймовірно, здобуде “бронзу”. Яким буде наступний тур чемпіонату з футболу?

У суботу, 5 серпня, відбудеться 11 тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Цього разу проведуть лише два матчі із трьох, оскільки поєдинок Мирного (Вороньківська ТГ) та Цибель (Циблівська ТГ) за запитом господарів перенесли на 26 серпня (резервний ігровий день). Про це повідомляє Інформатор.

У центральному матчі туру о 18:00 у Дем’янцях місцевий “Матадор” прийме “Переяслав”. Якщо переможуть господарі, то стануть фаворитами у боротьбі за “бронзу”, матимуть бодай мінімальні сподівання на “срібло” та не втратять теоретичних шансів на “золото”. Перемога ж “Переяслава” лише неабияк загострить боротьбу за третє місце. Якщо дівичківський “Дніпро” переможе цього дня “Бурти”, то “Переяслав” офіційно випаде із чемпіонської гонки, а для протистояння за “срібло” має багато чого скластися на його користь. Якщо простіше, то переможець матчу “Матадор” – “Переяслав”, скоріше за все, здобуде “бронзу” цьогорічного чемпіонату.

Переяславські “Бурти” тиждень тому перервали свою триматчеву серію поразок захопливою нічиєю з “Переяславом”. Але безвиграшна серія триває і вже стала непристойно довгою – 6 матчів. Передумов тому, що вона не продовжиться ще на одну гру, мало, адже на стадіоні ім. В. Лобановського о 15:30 “Бурти” приймуть “Дніпро”. Дівичківцям необхідно здобути перемогу, щоб до матчу із “Матадором” 12 серпня підійти у максимально вигідному положенні – із 5-очковою перевагою над найближчим конкурентом.

Нагадаємо, що у десятому турі Вовчків у запеклому матчі переміг “Матадор”. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору