ЖИТТЯ

У Переяславі відзначили найактивніших представників молоді

Кого нагороджували та хто виступав під час святкування Дня молоді? Знає Інформатор.

13 серпня у Переяславі в парку імені Тараса Шевченка після розваг, творчих та пізнавальних заходів провели урочисту частину. Нагороджували активну молодь, яка робить вагомий внесок у розвиток міста у культурних, спортивних, волонтерських, інформаційних сферах діяльності. Також цього дня було багато музики і танців від запрошених та місцевих артистів. Інформатор розповідає деталі.

У парку зібралось кілька сотень жителів та гостей міста. Захід до Дня молоді був благодійним, розпочався зі спільного виконання Гімну України та хвилиною мовчання. Кожен міг покласти кілька гривень у скриньку донатів, які потім спрямують на допомогу українським захисникам.

Секретар міської ради Переяслава Лідія Оверчук нагородила подяками молодь, яка втілює важливі соціальні проєкти разом з однодумцями, розвиває громаду та робить її успішною: голову молодіжної ради Переяслава Анну Сахно, адміністратора молодіжного центру “Зустріч” Дениса Скрипця, депутата Переяславської міської ради Євгенія Глазунова.

Також нагороди отримали молоді працівники Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій за сумлінну працю, відданість справі, вагомий внесок у розвиток громади, професіоналізм, наполегливість у роботі та активну громадську позицію: старший лейтенант служби цивільного захисту, начальник групи відомчого цифрового радіозв’язку вузла зв’язку Центру зв’язку та управління ДСНС Михайло Пінчук, дільнича інспекторка поліції сектору превенції відділу поліції №1 Бориспільського РУП Надія Мотриченко, головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Бориспільського РУ ГУ ДСНС України у Київській області Олександр Бутенко.

Військовослужбовець медичної служби 252-го батальйону територіальної оборони, сержант Олександр Крижановський відзначив нагородами молодих представників волонтерської та медичної діяльності: лікарку-педіатра Переяславського центру первинної медико-санітарної допомоги Лідію Козакову, головну спеціалістку з питань охорони здоров’я відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я міської ради Переяслава Олену Гриценок та співзасновника компанії XataNet Олександра Петруню.

Почесні грамоти отримали і молоді митці та спортсмени Переяславської громади за відданість своїй справі, активну громадську діяльність, участь у культурно-мистецьких заходах та особистий внесок у розвиток фізичного потенціалу молоді: тренерка-викладачка з баскетболу Переяславської ДЮСШ Альона Тесля, культорганізаторка, керівниця студії сучасного танцю “Шоколад” Анна Мукоїд, учасниця любительського об’єднання “Творчі”, народного аматорського ансамблю української пісні “Червона калина” Вікторія Корнієнко.

Начальник відділу культури і туризму Переяславської міськради Валентин Шуткевич вручив подяку “За ініціативність, небайдужість, допомогу і підтримку волонтерського руху, особистий вклад у наближення перемоги та з нагоди Дня молоді” Анні Апанович, юній волонтерці, яка бере активну участь у волонтерській діяльності.

Захід продовжився виступами вокальної студії “Мелодія”, заслуженої артистки естрадного мистецтва України Інни Лисаківської та дуету баяністів “Fingers Jump”, які потужно запалили вечір. А на “Відкритому мікрофоні” всі охочі поети, музиканти, співаки та митці за попереднім записом могли продемонструвати свої таланти та вміння.

Насичений день завершився переглядом культового українського художнього фільму Зази Буадзе “Мати Апостолів” та зустріччю з його акторкою Світланою Осипенко.

Нагороди отримали молоді працівники Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій

Нагородами відзначили і молодих митців та спортсменів Переяслава

Почесні грамоти отримала активна молодь

#Молодь співає

Вечір був сповнений пісень та музики

Дует баяністів “Fingers Jump”

Заслужена артистка естрадного мистецтва України Інна Лисаківська

Подяку отримала юна волонтерка Анна Апанович

На “Вільному мікрофоні” поети, музиканти та вокалісти показували свої таланти

У парку Тараса Шевченка зібралось близько двох сотень людей

Чим же ще у День молоді розважали переяславців, дізнавайтеся в окремому репортажі.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору