ЖИТТЯ

У Переяславі дівчина посварилася з батьком та пішла з дому: де вона ночувала

Як минуло 16 та 17 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 16 та 17 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 47 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16 серпня, 7:32. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що у її будинку зламали двері та викрали звідти речі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Триває перевірка.

13:26. Переяслав. Заявниця повідомила, що вночі з під’їзду викрали велосипед. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

18:53. Переяслав. Жінка поскаржилась, що її побив коханець подруги після розпивання алкогольних напоїв. Зрештою конфлікт врегулювали мирно.

23:19. Переяслав. Правоохоронці зупинили мотоцикліста на “ІЖ Планета”. Виявили у нього водійське посвідчення з ознаками підробки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа).

17 серпня, 7:46. Переяслав. Жінка повідомила, що зникла її донька 2007 р.н., залишила вдома записку про те, що минулого вечора посварилася з батьком. Дівчина знайшлась, вона ночувала у подруги.

14:15. Переяслав. Чоловік поскаржився, що під час сесії Переяславської міськради на нього накинувся міський голова. За словами заявника, намагався побити та випхати із зали засідань. За цим фактом триває перевірка.

17:51. Переяслав. Чоловік повідомив, що його побили та забрали телефон. Правоохоронці склали на заявника адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

19:47. Переяслав. Заявник повідомив, що у нього викрали велосипед. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183.

22:41. Переяслав. Надійшло повідомлення, що автомобіль збив чоловіка. Зрештою факт ДТП не підтвердився. Постраждалий сказав, що отримав перелом ноги з власної необережності через падіння.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі та по одній у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ), Гланишеві (Переяславська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині підприємці незаконно виловлювали рибу. Збитки склали 193 тисячі гривень.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору