ЖИТТЯ

У Переяславі таксист зламав чоловіку ніс за зауваження про паркування автівки

У Переяславі водій Daewoo Lanos побив чоловіка за зауваження. Що вирішив суд?

24 квітня ввечері у Переяславі місцевий житель, водій автомобіля Daewoo Lanos, побив чоловіка за те, що той зробив йому зауваження. 7 серпня справу розглянули в суді. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на вирок суду.

Із судового протоколу відомо, що водій автомобіля – таксист, припаркувався біля будинку та очікував пасажирів. У цей час у нього виник конфлікт із чоловіком, який зробив зауваження, що його автівка перешкоджає руху. Після цього водій вдарив чоловіка один раз кулаком у обличчя. У постраждалого діагностували перелом кісток носа, що кваліфікували як умисне легке тілесне ушкодження з короткочасним розладом здоров’я (більше 6 діб, але не більше 21 дня).

Обвинувачений на суді пояснив, що той чоловік був напідпитку, тож він не стримався та вдарив його. Визнав свою провину та попросив вибачення у постраждалого. Обставинами, які пом’якшили його покарання, визнали щире каяття та активне сприяння розкриттю провопорушення.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального проступку передбаченого ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності) та призначив йому покарання – штраф у сумі 1 тисяча 700 гривень.

Нагадаємо, що голову Дівичківської громади запідозрили у кримінальному правопорушенні та клопотали про відсторонення із посади. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору