ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: фільм “El Camino” став гідним продовження легендарного серіалу “Breaking bad”

Фільм “El Camino” – один із найкращих творів Netflix. Чому це так, спробував пояснити журналіст Інформатора.

У рубриці “Інформатор вихідного дня” ми продовжуємо розповідати про цікаві фільми, мультфільми, серіали та книги. Нещодавно я згадав, щодавно хотів подивитись фільм “El Camino” (2019) від Netflix з Аароном Полом у головній ролі. Тепер, після перегляду, мене переповнюють емоції, хочу поділитись ними з вами.

У 2022 році я вперше подивився серіал “Breaking bad” і не шкодую, він мене дуже вразив. Певно, на його успіху продюсери захотіли ще трохи “піднять грошенят”, тому й вийшов фільм “El Camino”. Режисер той же, що і у серіалі, – Вінс Гілліган. Netflix рідко робить щось справді хороше, але це саме той випадок, коли в нього вийшло. Ще є серіал Better Call Saul із цього ж кіновсесвіту, але я поки що його не дивився. Втім говорять, що він теж на рівні “Breaking bad”.

“El Camino” розповідає історію, яка відбувається після закінчення серіалу. У ньому видно, як змінилося життя Джессі після того, як Волтер Вайт його врятував. Мене дуже вразила операторська робота, помітно, що вони не дарма їдять свій хліб, це дуже мене надихає, як представника цієї професії. Деякі кадри просто вражають, це насправді щось фантастичне. Цей фільм, мабуть, більше розповідає візуально, картинкою чи емоціями, але і сценарій непоганий, цікаві діалоги. Так розкрити давно знайомих персонажів ще треба вміти.

У цьому фільмі Джессі хоче зав’язати з минулим і почати нове життя. Зрештою так і буде, але ця історія, мабуть, не стане завершенням його шляху. Щось мені підказує, що ми ще побачимо якийсь проєкт за мотивами серіалу.

Нагадаємо, що у попередньому матеріалі цієї рубрики наш редактор розповів про фільм “Можливо, так”. Читайте тут.

Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору