ЖИТТЯ

У Переяславі попрощалися із Віктором Гайворонським із Єрківець: він загинув на війні

У Переяславі попрощались із захисником Віктором Гайворонським. Він загинув на війні.

2 вересня у Переяславі попрощалися із захисником Віктором Гайворонським із Єрківець (Дівичківська ТГ). Йому був 31 рік. Він загинув біля населеного пункту Колісниківка Куп’янського району, що на Харківщині. Поховають його на цвинтарі у Єрківцях. Про це повідомляє Інформатор.

Об одинадцятій у Храмі святого Єфрема, що на території лікарні Переяслава, священники провели літургію. Пам’ять загиблого вшанували близько двадцяти людей: переяславці, військовослужбовці, працівники місцевого самоврядування, знайомі та близькі. За звичаєм шану Героєві віддали, стоячи на колінах, під супровід пісні “Гей, плине кача”. Після літургії процесія рушила до Єрківецького кладовища, де і поховають воїна.

Дружина загиблого Тетяна розповіла, що чоловік пішов захищати Україну 25 лютого 2022 року. Родом вони з Волновахи, що на Донеччині. Батьків у чоловіка вже немає, дітей також не було.

Віктор Гайворонський був старшим сапером першого відділення інженерно-саперного взводу аеромобільного батальйону Збройних сил України.

Нагадаємо, що 17 серпня майже вся Велика Каратуль прощалася із Сергієм Бойком, який загинув на війні. Репортаж із похорону – тут.

Валерія Бобровська

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору