ЖИТТЯ

“Був емоційний вибух”: Владислав Гресь із Переяслава став чемпіоном України з бодібілдингу

Владислав Гресь із Переяслава виборов золото на Чемпіонаті України з бодібілдингу. Детальніше про змагання розповів Інформатору.

30 вересня та 1 жовтня у Києві відбувся Чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу. На ньому спортивний тренер із Переяслава Владислав Гресь виборов золото у категорії “Класичний фізик” до 180 см. Нагородили спортсмена медаллю та дипломом. Детальніше про змагання він розповів Інформатору.

Владислав розповів, що тренуватися у спортивному залі почав близько десяти років тому, а твердо вирішив спробувати та почав займатися лише рік тому. Поділився, що близько чотирьох років тому вже виступав на чемпіонаті, проте він видався ненайкращим: “Цьогоріч сам чемпіонат був першим вдалим, проходив він, як на мене, просто стандартно – приїхав, реєстрація і чекав допоки буде конкретно моя категорія”.

Готуватися до змагань з бодібілдингу спортсмен розпочав за 5-6 місяців. Підготовка складалася із певного раціону харчування та стабільних тренувань: “Якщо на початку у харчуванні і були можливі якісь відхилення, то вже конкретно за місяць до стару, а особливо за два тижні, я притримувався чіткого та суворого раціону без відхилень, бо це все могло вплинути на результат”.

Спортсмен поділився, що не тримав за ціль здобути призове місце. Головним його завданням було, в першу чергу, виступити для себе та власного досвіду: “Так як я не очікував, що буду навіть у призовій трійці, а за перші місця взагалі мовчу, то емоції були максимальні, передати їх словами просто неможливо. Коли ти не очікуєш такого, а тут ще й перше місце. Був емоційний вибух”.

Владислав зазначив, що цьогоріч приймати участь змаганнях вже не буде, можливо, спробує власні сили вже наступної осені: “Допоки на перед зазирати не буду, бо точно ще не знаю. У цьому році однозначно, це вже все”.

Нагадаємо, що команда веслувальників на човнах “Дракон” із Переяслава встановила особистий рекорд на турнірі в Полтаві. Деталі – тут.

Валерія Бобровська

Фото: Facebook-сторінка Владислава Греся

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору