ЖИТТЯ

У жовтні на Переяславщині хлопчиків народилося більше, аніж дівчаток: статистика ДРАЦСу

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за жовтень.

З 1 по 31 жовтня у Переяславі народилося 26 немовлят, з яких 16 хлопчиків та 10 дівчаток (рік тому у жовтні народилось 27 дітей). Найпоширеніших імен для дівчаток не було, адже всі були різні, не повторювались, для хлопчиків – Артем, Богдан, Ярослав. Було й рідкісне ім’я – Орест. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 24 пари (торік у цьому ж місяці було 36). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2003 р.н. та дружина 2002 р.н., а найстаршими – чоловік 1960 р.н. та дружина 1965 р.н. Найбільша різниця у віці серед одружених пар – 13 років (наречений 1991 р.н. та наречена 1978 р.н.). Розірвали шлюб сім пар. Одна жінка змінила прізвище, інша – ім’я.

Минулого місяця зареєстрували 90 смертей (52 чоловіків та 38 жінок). Найстарші з померлих у Переяславі були дві 95-річні жінки, а наймолодшим – 34-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 92-річна жінка, а наймолодшим – 33-річний чоловік. Торік у жовтні смертей було на 14 менше.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали скільки коштує житло на Переяславщині. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору