ЖИТТЯ

“Укрпошта” оголосила конкурс до Дня гідності та свободи: за найкращим ескізом зроблять марку

“Укрпошта” оголосила конкурс на створення ескізу нової марки до Дня гідності та свободи. Як взяти участь?

21 листопада “Укрпошта” оголосила Всеукраїнський конкурс на створення ескіза нової поштової марки до десятої річниці Дня гідності та свободи. Участь можуть взяти всі охочі. Про це повідомили на сайті “Укрпошти”, передає Інформатор.

Ескіз має відображати непересічне бачення понять “гідність”, “свобода”, “воля”, “нескореність”, “гарт”. Роботу до поштової марки необхідно представити у вигляді малюнка чи графічного макета з візуалізацією в електронному вигляді у форматі JPEG, 300 dpi. Використання візуальних матеріалів не має порушувати авторські права сторонніх осіб. Від кожного учасника прийматимуть не більш 5 ескізів.

Переможця оберуть народним голосуванням. Найкращу роботу “Укрпошта” відтворить на поштовій марці у 2024 році. “Укрпошта” залишає за собою право пропонувати іншим учасникам, авторам неординарних ідей, співпрацю з відтворення їхніх робіт на конвертах та листівках.

Конкурсні роботи до 21 грудня включно можна надіслати, перейшовши та зареєструвавшись за посиланням.

Нагадаємо, що нещодавно “Укрпошта” презентувала поштовий блок, присвячений залізничникам. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору