ЖИТТЯ

Грілки, смаколики та листівки від дітей: як волонтери Переяслава допомагають захисникам

У Переяславі волонтери й надалі допомагають військовим. Як саме?

У Переяславі активно допомагають ЗСУ. Волонтери та просто небайдужі люди протягом останніх днів передавали захисникам страви швидкого приготування, смаколики, грілки, еластичні бинти, принтер, сухий душ та інше. Деталі розповідає Інформатор.

Волонтерська організація “4.5.0. Переяслав” на чолі із Русланом Стародубом передала чергову допомогу на прохання військових, які боронять Україну на Донецькому напрямку. Захисники отримали перев’язувальні матеріали, еластичні бинти та хімічні грілки. Не обійшлося й без смаколиків та інших необхідних речей. Також на термінове прохання військових Стародуб надіслав власний принтер для роздрукування наказів та іншої документації.

“Клята війна триває, тільки разом ми зможемо підтримати наших захисників. Щиро дякую людям, які постійно допомагають нам в зборах для закриття потреб наших славетних воїнів”, – написав Руслан Стародуб.

21 січня учасниці волонтерського об’єднання “Переяслав” зробили чергову порцію страв швидкого приготування та смаколиків для захисників. Загалом робота тривала близько 7 годин за участі 12 волонтерок. За цей час вдалося приготувати 1300 пакетів еко-чаю, 116 баночок сухих перекусів, 157 готових страв швидкого приготування, 77 баночок імбирно-лимонної суміші з медом для імунітету.

Небайдужі допомагали волонтерам іншими харчами та донатами. “Тримаємо надійний тил, допомагаємо нашим захисникам”, – написала очільниця ВО “Переяслав” Жанна Федорук.

До Дня Соборності України учні 1-Б класу Переяславської гімназії №2 за сприяння їхніх батьків та класної керівниці Валентини Ніколенко передали команді “Нескорених” допомогу військовим. Придбали 170 хімічних грілок, 30 штук сухого душу, 30 присипок-сушкар з антигрибковим ефектом. Підтримали донатами й волонтерську команду для придбання інгредієнтів на виготовлення страв швидкого приготування. Також діти передали власні малюнки.

“Ви неймовірна шкільна родина! Щиро дякую за підтримку наших захисників і захисниць. Разом до перемоги України”, – написала волонтерка Ольга Дрига.

Нагадаємо, що 23 січня росіяни завдали чергової повітряної атаки по Україні. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах, дізнавайтесь тут.

Фото: Facebook-сторінки Руслана Стародуба, Ольги Дриги та Жанни Федорук

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору