ЖИТТЯ

У Переяславі попрощалися із солдатом Юрієм Дяченком: у нього залишилась вагітна дружина

У Переяславі попрощались із захисником Юрієм Дяченком. Він загинув на війні.

18 лютого у Переяславі попрощались із солдатом Збройних сил України Юрієм Дяченком. Він загинув 9 лютого під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Синьківка Купянського району, що на Харківщині, від вибухової травми після ворожого обстрілу. Йому було 37 років. Поховали воїна на цвинтарі у Харківцях (Переяславська ТГ), селі, де він жив. Про це повідомляє Інформатор.

Священники провели літургію у Храмі Вознесіння Христового. Пам’ять загиблого прийшло вшанували близько п’ятдесяти людей: військовослужбовці, знайомі, друзі, родичі, представники влади та просто небайдужі. До труни зносили багато квітів. Біля неї дружина та рідні гірко оплакували втрату найдорожчої їм людини. За звичаєм шану воїнові віддали, стоячи на колінах, під супровід пісні “Гей, плине кача”. Після цього через центральну площу міста процесія рушила до Харківець.

Знайома загиблого пані Галина розповіла Інформатору: “Я працювала з Юрієм у рибній компанії в селі Щасливому. Пам’ятаю його лише як хорошу і добру людину. Згадую про нього нього лише найкраще. Він лише нещодавно одружився…”.

Юрій служив оператором-радіотелефоністом взводу спостереження розвідувальної роти. Працівники першого відділу Бориспільського РТЦК та СП розповіли, що у чоловіка залишилася вагітна дружина.

Нагадаємо, що 17 лютого у Переяславі попрощались із Андрієм Пищиком. Деталі – тут.

Валерія Бобровська

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору