ЖИТТЯ

У селі на Переяславщині відкрили поліцейську станцію та представили офіцера громади

На Переяславщині відкрили поліцейську станцію. Хто став офіцером громади?

14 березня у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ) відкрили поліцейську станцію. Вона стала загалом дванадцятою у Бориспільському районі. Поліцейським офіцером громади, який отримав сертифікат про завершення навчання, став Іван Зозуля. Про це повідомили на Facebook-сторінці Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області, передає Інформатор.

У повідомленні зазначили, що старший лейтенант поліції Іван Зозуля працює вже 5 років, має досвід у спілкуванні з громадянами та добре знає місцевість. Відтепер поліцейський офіцер завжди буде поряд для своєчасного реагування на проблеми громади.

У відкритті станції взяли участь заступник начальника поліції Київської області Максим Очеретяний, керівництво Бориспільського управління, представники місцевого самоврядування та територіальної громади.

“Сьогодні важливо забезпечувати безпеку та порядок для громадян. Поліцейський офіцер стане надійною опорою для всіх жителів громади”, – зазначив полковник поліції Максим Очеретяний.

Станція розташована за адресою: село Пологи-Вергуни, вулиця Макаренка, 15. Телефон Івана Зозулі: (063)314-37-05.

Для довідки. Проєкт “Поліцейський офіцер громади” започаткували у 2018 році. Його мета полягає в тому, щоб забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там. Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт із жителями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Нагадаємо, що 14 березня в університеті Переяслава нагороджували добровольців та волонтерів. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору