ГРОШІ

В університеті Переяслава закуповують студентські квитки та бланки документів про вищу освіту

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 22 березня до 5 квітня оголосили 3 порівняно значні тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 22 березня до 1 квітня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. На 1600 студентських квитків в університеті передбачили 192 тисячі гривень. ПАТ “Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій” із Києва було єдиним учасником торгів, тому перемогло з пропозицією 179 тисяч 40 гривень. Поставити товар має до кінця року.

Із 26 березня до 3 квітня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. 72 тисячі гривень готові витратити у лікарні на послуги з технічного обслуговування рентгенівського апарату RAFALE EZ 01. Єдиний учасник тендеру ТОВ “Центр сучасної ядерної діагностити” із Києва до кінця року виконає ці роботи за 71 тисячу 160 гривень.

Із 27 березня до 4 квітня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. На 21 тисячу 930 бланків документів про вищу освіту в університеті передбачили 80 тисяч гривень. Єдиний учасник торгів ПрАТ “Артсервіс” зі Львова готовий поставити товар до 27 травня за 60 тисяч 76 гривень 50 копійок. Його пропозицію прийняли.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

НІЕЗ “Переяслав” передбачив 165 тисяч гривень на 1500 літрів бензину А-95 та 1470 літрів дизельного пального. ТОВ “ВЄНТУС РЕСУРС” із селища Чабани Фастівського району до кінця року постачатиме це за 160 тисяч 464 гривні 60 копійок.

Нагадаємо, що на позачерговій сесії міської ради 3 квітня із бюджету громади виділили майже 3,5 мільйона гривень на потреби переяславської лікарні. Деталі – тут.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору