ЖИТТЯ

У Переяславській громаді заборонили в літній період масово відпочивати біля водойм та купатися у них

У Переяславській громаді заборонили купатися у водоймах під час літнього періоду. Деталі рішення комісії з ТЕБ та НС.

У Переяславській громаді заборонили масовий відпочинок людей на водних об’єктах у літній період 2024 року. Рішення затвердила постійна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міськради Переяслава. Про це 24 травня повідомили на сайті міської ради, передає Інформатор.

“У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, веденням активних бойових дій на території України та дією воєнного стану на території України, враховуючи рекомендації фахівців ДСНС України в Київській області, відсутністю поблизу водоймищ укриттів, рішенням постійної комісії з питань ТЕБ та НС виконкому міської ради було заборонено купання на водних об’єктах Переяславської міської територіальної громади у 2024 році”, – йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні зазначили, що водні об’єкти, які розміщуються в межах території громади, не мають облаштованих пляжів та відповідно є непридатними для купання людей.

“З метою збереження життя та здоров’я населення громади рекомендуємо не відвідувати стихійні місця масового відпочинку на водних об’єктах громади, щоб уникнути масового скупчення людей”, – резюмували.

Нагадаємо, що на Переяславщині у мисливському господарстві виявили африканську чуму свиней. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору