Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

На Переяславщині проведуть благодійні фестиваль та концерти: афіша подій на 25-27 травня

На Переяславщині цього тижня влаштують різноманітні заходи. Куди можна сходити?

На Переяславщині найближчими днями всі охочі можуть відвідати цікаві заходи. Наприклад, завітати на благодійний концерт гурту “Ерідон” або на фестиваль народної творчості. Також вже традиційно НІЕЗ “Переяслав” запрошує на “смачну суботу” з частуваннями та на майстер-клас з гончарства та ліплення. Інформатор зібрав актуальні анонси на 25-27 травня.

КОНЦЕРТ ГУРТУ “ЕРІДОН”

Де: Дем’янці (Переяславська ТГ), сільський будинок культури

Коли: 25 травня, 19:00

Ціна: безкоштовно (будь-який донат)

Всіх охочих запрошують насолодитися виступами гурту “Ерідон” та скористатися нагодою допомогти нашим захисникам. Усі кошти, виручені під час концерту, спрямують на підтримку ЗСУ.

МАЙСТЕР-КЛАС З ГОНЧАРСТВА ТА ЛІПЛЕННЯ З ГЛИНИ

Де: приміщення фондів НІЕЗ “Переяслав, вулиця Шевченка, 6

Коли: з 22 по 26 травня

Ціна: за попереднім записом (093)948-63-15

Черговий цікавий майстер-клас проводять у НІЕЗ “Переяслав”. Кожен може спробувати себе в ролі гончара та створити щось із глини. Незабутні емоції гарантовані. Всі створені вироби можна забрати із собою.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ “ТАК БУДь ВОВІК БЛАГОСЛОВЕННА, МАМО!”

Де: Єрківці (Дівичківська ТГ), сільський будинок культури

Коли: 27 травня, 12:00

Ціна: безкоштовно

Окрім того, що ви зможете насолодитись звучанням пісень та музики, у будинку культури буде працювати благодійний фудкорт, де всі охочі зможуть купити смаколики, підтримати захисників донатом та отримати естетичну насолоду від концерту народного аматорського колективу “Калинонька” та інших артистів. Виручені кошти передадуть для цільової підтримки захисників, які боронять нашу Батьківщину.

“СМАЧНА СУБОТА” В ПЕРЕЯСЛАВІ

Де: Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини

Коли: 27 травня, 12:00

Ціна: Вхідний квиток до музею для дорослих – 120 гривень, для дітей, студентів та пенсіонерів – 60 гривень

Вже цієї суботи у музеї просто неба на вас чекають різні частування. Також ви зможете дізнатись місцевий рецепт вареника. Окрім цього, організатори підготували майстер-класи та красиві фотозони.

БЛАГОДІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ

Де: Ташань (Ташанська ТГ), центральна площа села

Коли: 27 травня, 14:00

Ціна: безкоштовно

На фестивалі на вас чекатимуть виступи народних та аматорських колективів, сольні виступи артистів та учнів закладу освіти, дитячі атракціони та фотозони, ярмарок, частування смаколиками та багато іншого. Протягом фестивалю проводитимуть збір грошей на потреби Збройних сил України.

Нагадаємо, що ПЦУ переходить на новий календар. Коли буде Різдво, Великдень, Покрова та Миколая, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору