ЖИТТЯ

Як стати поліцейським офіцером: їх шукають у трьох громадах Переяславщини

26 січня поліція Київської області оголосила набір на посади поліцейських офіцерів громади. Участь у конкурсі можуть взяти співробітники поліції з досвідом роботи не менше ніж півтора року, вищою освітою та водійським посвідченням.

З 26 січня на Київщині стартував набір на посади поліцейських офіцерів громади. Основна мета проєкту – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером. Триватиме набір до 14 лютого. Після тримісячного навчання офіцери заступлять на службу в своїх громадах. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку у Facebook поліції Київської області. 

Участь у конкурсі можуть взяти співробітники поліції з досвідом роботи не менше ніж півтора року, вищою освітою та водійським посвідченням. В анкеті зокрема треба заповнити такі пункти:

  • Персональні дані. Ім’я, прізвище, по батькові, дата народження, стать, місце народження, паспорт громадянина України, рлужбове посвідчення, н
  • Освіта.
  • Контакти.
  • Відомості про службу. З

Заповнюйте анкету за посиланням.

Серед усіх, хто заповнить анкету, проведуть два етапи відбору. На першому – тестуванні – оцінюватимуть загальні навички кандидатів (рівень логічного та аналітичного мислення), знання законодавства. Також кандидати пройдуть тест на інтегративність. На другому – спеціальна комісія з представників НПУ та представників громад проведе з кандидатами особисті інтерв’ю.

26 листопада минулого року у Студениках вже заступив на службу поліцейський офіцер громади. 22 січня голови Дівичківської, Циблівської та Ташанської громад підписали меморандум про співпрацю з ГУ Нацполіції у втіленні цього проєкту.

Нагадаємо, що останнім часом в громадах Київщини активно втілюється проєкт “Поліцейський офіцер громади”. До нього вже долучилися всі громади Переяславщини, окрім Переяславської.

Оксана Симоненко

Нагору