Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Хореографічна студія “Міраж” із Переяслава посіла призові місця в конкурсі “У ритмах весни”

Зразкова хореографічна студія “Міраж” взяла участь у конкурсі хореографії “У ритмах весни”. Здобула друге місце та два треті.

23 травня зразкова хореографічна студія “Міраж” із Переяслава взяла участь у Всеукраїнському конкурсі хореографії “У ритмах весни”, який проходив в Києві в Академії танцю імені Сержа Лифаря. Переяславські танцюристки представили три номери: акробатичний під назвою “Мрія”, “Drive people” та “Dance girl”. Друге місце посіла змішана вікова категорія учасниць (від молодших до старших). А два треті здобули старша та середня вікові групи. Всім дали дипломи та кубок. Задля участі в конкурсі батьки доклали зусиль та профінансували дорогу, участь та костюми. Про це Інформатору розповіла хореографиня Олена Левченко.

У хореографічній студії “Міраж” займаються діти з 5 до 16-17 років. Наразі є три групи: молодша, середня та старша, а в колективі загалом 50 дівчат. Оскільки студія акробатично-хореографічна, то на тренуваннях роблять трюки, розтяжки, гімнастичні вправи та підтримки. Розміщується вона в Переяславському центрі культури та мистецтв.

Хореографічна студія “Міраж” у конкурсі в Києві

Нагадаємо, що 20 травня в музеї Григорія Сковороди відбувся захід, присвячений Всесвітньому дню вишиванки. Для школярів провели майстер-клас. Гостям заходу розповіли про масштабний вишивальний проєкт, який почали вже втілювати.

Оксана Симоненко

Нагору