ЖИТТЯ

Переяслав у калюжах: насправді цей фоторепортаж дуже красивий

Навіть коли місто покривається калюжами після дощу, у цьому можна побачити красу. Головне – подивитися з правильного боку.

Кожне місто має свої переваги і недоліки. Дещо кидається в очі, а інше варто прискіпливіше пошукати. Наприклад, ми вже готували відеорепортажі про темний бік Переяслава, який шокував багатьох містян, та про жахливий стан доріг – і це було нескладно. А також в нас були репортажі про квітучий Переяслав та місто у вигляді веселки – і для цього теж не знадобилося багато зусиль. Переяслав настільки контрастний, що це не може не вражати.

А от для цього фоторепортажу нам довелося увімкнути побільше креативу, а фотограф Інформатора підключив всю свою майстерність. Здавалося б, що красивого можна зняти, коли все місто в калюжах? Якщо обрати правильний ракурс та побачити красу в чомусь незначному, почнеться магія. Переяслав віддзеркалюється в калюжах – вдвічі більше мальовничості міста!

Біля супермаркету

Красивий паркан? Дайте два

На центральній площі

І знову центральна площа

І ще!

Насправді калюжа не така велика, як здається у кадрі

Біля Меморіалу слави

Фабрика художніх виробів

Пожежна частина

Біля офісу Інформатора

Переяслав – місто церков (як і музеїв)

На Борисоглібській площі

На автостанції

Біля одного із магазинів

ЦПТО

Нагадаємо, що минулого четверга святкували День вишиванки. Не так багато переяславців вийшли на вулиці у святкових сорочках. Але ми все одно знайшли таких.

Віталій Усик

Фото: Юрій Товкайло

Нагору